User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: koşu bandı hk.

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

koşu bandı hk.

Selamın aleyküm
    alt katım boş. Evde kullanmak için koşu bandı almak istiyorum. üst kata ses çıkar mı?
    Alırken dikkat edilmesi gereken hususlar hk.yardımcı olur musunuz ?
    York mz346 modeli 779tl
    Voyager hb 1500 modeli 890 tl Mi mesela ?
    SWAT

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası, koşu bandına vereceğiniz rakamı bir spor salonuna üyelik rakamı olarak verin. Böylelikle en azından üyelik ücreti ödedim giderim diyebiliyorsunuz. Evde bulunan koşu bantları bir kaç kullanımdan sonra bir kenara kalkıyor. Tecrübeyle sabit

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    üstteki yorum dogru bizdede var bitane annemin zamanında rahatsızlıgı icin yürümesi lazımdı diye aldık, düzelince tabi yüzüne bakmadı 0 kıvamında camasır askısı oldu istersen veriyim uyguna sıfır sesli birşey degil üstünde sekiyorsun zaten ama alttan üste okadar ses yapmaz
    1881 - 193

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Altına mat koyuluyor ses gitmemesi açısından

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biz iki tane aldık ilki 2 kere kullanıldı beleşe satıldı ikincisi az kullanıldı şimdi çamaşır askısı olarak kullanılıyor

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koşu bantlarının çeşitleri özellik bakımından değişir.örneğin küçük bir koşu bandında 14-15 speed vardır incline dediğimiz rampa sistemi yoktur nabız ölçer yoktur vs vs. Alt kata ses gitmemesi için mat konur,üst katada ses gitmez gitse bile rahatsız edicek kadar küt küt vurmaz.
    Eğer istanbul'daysanız herhangi bir decathlon mağazasına gidip fitness(domyos)departmanını sorduğunuZda size yardımcı olacaklardır ve ücretsiz kurulum gerçekleştireceklerdir.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilo vermek istiyorsanız koşu bandı yerine eliptik tercih edin hem bariz bir şekilde bacak kalça ve göbekte küçülme oluyor

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fusion_blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası, koşu bandına vereceğiniz rakamı bir spor salonuna üyelik rakamı olarak verin. Böylelikle en azından üyelik ücreti ödedim giderim diyebiliyorsunuz. Evde bulunan koşu bantları bir kaç kullanımdan sonra bir kenara kalkıyor. Tecrübeyle sabit
    sahibinden de baya var evet hevesle alınıp kullanılmayan bantlar. Ben 15 yıllık sporcuyum zaten de eşim için alacağım. Salona kendm gidiyorum

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstteki yorum dogru bizdede var bitane annemin zamanında rahatsızlıgı icin yürümesi lazımdı diye aldık, düzelince tabi yüzüne bakmadı 0 kıvamında camasır askısı oldu istersen veriyim uyguna sıfır sesli birşey degil üstünde sekiyorsun zaten ama alttan üste okadar ses yapmaz
    Sıfır almayi düşünüyorum. Annene geçmiş olsun dostum

Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altına mat koyuluyor ses gitmemesi açısından

altına bişey koymak lazm evet onu da ayarlarm artk biyerden

Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz iki tane aldık ilki 2 kere kullanıldı beleşe satıldı ikincisi az kullanıldı şimdi çamaşır askısı olarak kullanılıyor
    çamaşır askısı da lazm

Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koşu bantlarının çeşitleri özellik bakımından değişir.örneğin küçük bir koşu bandında 14-15 speed vardır incline dediğimiz rampa sistemi yoktur nabız ölçer yoktur vs vs. Alt kata ses gitmemesi için mat konur,üst katada ses gitmez gitse bile rahatsız edicek kadar küt küt vurmaz.
    Eğer istanbul'daysanız herhangi bir decathlon mağazasına gidip fitness(domyos)departmanını sorduğunuZda size yardımcı olacaklardır ve ücretsiz kurulum gerçekleştireceklerdir.
    Tokatta ikamet ediyorum o yüzden biraz sıkıntı. Top speed 10km olsa yeter. 2 hp lik sessiz çalışan

Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kilo vermek istiyorsanız koşu bandı yerine eliptik tercih edin hem bariz bir şekilde bacak kalça ve göbekte küçülme oluyor
    onu araştıraym bak iyi dedin. Ben ağırlık çalıştığım için cardio malzemelerinden anlamiyorm. Spor salonu sahibi yada bayan forumlarindan bant mi eliptik mi anketi yapmam lazm. Sagol fikrin icin
    SWAT

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eliptik bisiklet tavsiye ederim bende. Ayrıca tamamen sessiz.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam evde sıfır koşu bandım var markası şuan aklıma gelmiyor ama düşünürseniz konuşalım

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada koşu bandını internetten alırken dikkat edin. Daha doğrusu bu işi yapan bir firmadan alın gelip evde kursunlar. Hepsiburada'dan almıştım zamanında. Kargocular yaşlı çıktı. Koca koşu bandını eve çıkarmak için belimi sakatladım. Bir de üstüne kurulumla uğraştım.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fusion_blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tecrube etmedım ama abımlerde var ılk gun kurulu 1 hafta sonra katlanmış vazıyette kenarda duruyordu. ( Hala daha aynı köşede bekliyor )
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)