Aracım komple forget şuan 1.1 basıyor şanzımandan korktuğum için basınç açmadık orginal beyin var. Methenol var. Tial wasgete 38 taksam iyi bir ses alabilirmiyim. ? Kimi subaru ses vermez boxer motor var diyo kimi çatara patata gidersin ?
Aracım komple forget şuan 1.1 basıyor şanzımandan korktuğum için basınç açmadık orginal beyin var. Methenol var. Tial wasgete 38 taksam iyi bir ses alabilirmiyim. ? Kimi subaru ses vermez boxer motor var diyo kimi çatara patata gidersin ?
Boxer motor mu ses vermiyormuş![]()
Dünya da ki en güzel motor sesine sahip bir kaç araçtan biri olan subarudan mı bahsediyoruz ses vermez diye![]()
Ses vermez diyenlere ithafenstraight pipe ve blitz nur spec-R takın son susturucu olarak sonra tekrar konuşalım
https://www.youtube.com/watch?v=q2StnOBxfnw
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
boxer motordan ses çıkmaz diyen arkadaşınızla bir daha araba muhabbeti yapıp, fikir almayın bence ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
bunu söyleyen kesin düz 4 silindirci![]()
Subarudan ses çıkar mı hiç ya saçmalamayın![]()
Benim fiat 500 den çıkar asıl ses o derece yani sormak lazım o arkadaşlar benim arabadan çıkan ses hakkında ne yorum yapacaklar. tahminimce 2 mahalleyi inletir diyebilirler![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Ben varex kapalıyken rolantide mahalleyi uyandırıyorum![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Daha fazla vurmayalım bence öldü![]()
arkadaşlar sanırım iyi okumuyorsunuz eğzos seni veya lanç control değil dediğim 38 mm wasgate çatırdarmı diye sordum ben soruyu lanç veya eğzos değil konu...!
Boyle konular acin yavsubarununda sesi cikmiycaksa hangi araba camlari titreticek
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
bende size gülüyorum inanın şuançok eski bir subaru kullanıcısıyım eğzos veya boxer sesinin nasıl olduğunu iyi bilirim ki zaten eskiler tanır beni wasgate hiç uygulamadım sordum ama gülüç cvp lar alıyorum sanki motor veya lanç seni sormuşum gibi hele eğzos seni nasıl olmaz diyenlere inan bende burdan gülüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)