Cümleten iyi akşamlar abilerim,kardeşlerim. Ben Karabük'te üniversite öğrencisiyim evden okula gidip gelmek için arkadaşımla ortak elektrikli cup motosiklet aldık.Bilirsiniz belki bu cihazların akü ömrü gün geçtikçe düşer ve 6şar aküsü var toplam değişim fiyatı 900tl.Yıl sonunda biz bu paraları verip aküleri değiştirmek zorunda kalacağız ya da 2400'e aldığımız motoru 1000tl ye satmak durumunda kalacağız.Şimdi bize bugün eski kaldığımız yurttan bir abimiz Serçe otomobili ile takas teklif etti araçta laf üstü konuşulduğunda 300lira gibi bir masraf olduğu söylendi henüz baktırmadık arabayı ama size de soralım istedik. Eğer takasa girersek motoru 2bine sayıcaz üstünü nakit olarak 2 ayda ödeyeceğiz. Şimdi olay bu arabaya arıza durumuna göre bakıp almak mı mantıklı yoksa,aracı almayıp motorla seneyi doldurup motoru zararına satmak mı? Eğer alınacaksa da araç sömestra kadar üstümüze almayacağız araç sahibi ile tatilde istanbula gidip orada annemin üstüne almayı planlıyorum (araç sahibi istanbulda'da tanıdık.) Belki açık bir anlatım yapamadım ama yine de fikirlerinizi almak özellikle de büyüklerime danışarak hareket etmek istiyorum.Keyifli forumlar...
Aracın ilanı:
Connecting site...
Bu da bizim motorumuz henüz 1.bucuk aylık (550kmde ilk ay bakımı yapıldı.)
![]()