Yakından çok daha güzel resimlerde biraz dandik çıktı
![]()
Yakından çok daha güzel resimlerde biraz dandik çıktı
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
lpg mı var yoksa![]()
Araç Tdi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Genç bi arkadaş kullanıyodu zaten![]()
Jag varken buda vardır,
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bence bu TDİ golf jaguardan pahalıdırJaguarın bu dizel düz vites modelleri 22000 eurodan satıldı epey uzun bir süre
dizel golf nerden bakarsak bakalım 55000 YTLdir
![]()
ya ne manyaklar vartasarruf yapacakken nelerle uraşıolar heralde kurradan falan çıkıyor değerlendirelim taksiye çıkalım falan diolar
![]()
Arka Tamponu maalesef normaldi difizörlü gti tamponu olsa tam olucaktı![]()
sıfırı 40k euroydu hiçde inmediler diye biliyorum...hatta 2005de fuarda yeltenmiştim almaya o fiyata bluetooth+cd changer flnda dahildi fuar boyunca sonrasında waz geçirmşti arklar beni yok o jag sayılaz fln filan diye....Sonrada okadar büyük bi indirim yapıldığını sanmıyorum...
Bu aracı görmüştüm. Bari Polo'lar için felan çıkan 15 ve 16 replika GTI jantlarından taksaymış.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Besiktasta Zafira OPC var
Direksiyona kadar OPC
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tuning dergilerinden birinde de bir ara ankaradan bir taxi vardı ama şu an ne plakası ne markası aklımda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)