Bu çelik kapı işi ciddi sıkıntı. Çok iyi markalar bile üretimi taşerona yaptırıp uydurma kapı yapabiliyor.
Çocuk programı olmasın![]()
Geçen hafta yaptığımız kartondan kapıyı bu hafta yırtıyoruz![]()
![]()
Kale kilit'in yada bir çok markanın alarmlı kilit sistemleri var acaba ne kadar iyi ?
bir kaç ay önce bizimde kapıyı yoklamışlar, gittim kale anahtar sistemini aldım.
yatay olanlardan, kapıyı patlatsalar bile dil hizada kaldığından dolayı açması zor dedi.
Diğerlerinde, patlattım mı dil dışarıda kalıyor rahat rahat girerler dedi.
Hoş, girmek isteyene kapı bacı dayanmaz - adam gözümün önünde 3. kata tırmandı bizim binada
Sadece kapı değil kilit mekanizmasıda önemli. Bu kadar dandik kilit mekanizması koyacaksan zaten çelik kapı alma.
IN BOOST WE TRUST
bu mal çin malı konteyner bazında alındığında mebla ciddi ucuz oluyo
videodaki kapı ile başka kapıları pek karşılaştırmayın ciddi kalitesiz ürünler çünkü.
- K -
________
Dr.Ecu
hırsızlar izlemesin bunu valla kayseri kapısı bu çözerlerse milletin çalıncak birşeyide kalmadı ama yinede dalarlar![]()
Geçen ay 10 gunde 2 defa kapıyı zorladılar.giremediler. kapınında çok faydası oldu. çelik kapı işinde ucuza kaçılmaması gerekiyor kesinlikle..
Scorpion TypeR
Dostlar eğer 500-600 liraya çelik kapı taktıracaksanız hiç taktırmayın ahşap kapı kullanın daha iyi. Benim gözümde Kale Çelik Kapı bu işin piri. Bunun yanında SUR kapı da çok güzel işler yapıyor. Elbette ne kadar ekmek o kadar köfte. İnsanlar evinin güvenliğini 500-1000 liralık kapılara emanet ediyor. Sonra evinden bilmem kaç bin liralık eşyası gidince başını taşlara vuruyor. Yahu kardeşim 1 sefer para vereceksin bu zıkkıma. Yaptırmışken iyi birşey yaptır ömürlük olsun ve gerçekten çelik kapı olsun.
500-1000 liraya yaptır sonra 6 aya kalmadan kapı düşsün düzgün kapanmasın , aralarından püfür püfür rüzgar girsin , kredi kartı / çelik tel ve hatta pet şişe ile açılsın
Bu SUR çelik kapı test videosu
KALE çelik kapı için bir test videosu bulamadım ama emin olun SUR kadar dayanıklı bir kapı. Ayrıca bunun yanında Kale kendi ürettiği kapılarda piyasada satmadığı birkaç model kilit sistemi kullanıyor. çelik kapılarında kullanılan kilit sistemlerini piyasada bulmak pek mümkün olmamakla birlikte anahtar çoğaltma işini bile kale çelik kapı bayisi / servisi yapıyor. Öyle anahtarımı alıp götürüyüm her hangi bir anahtarcıda çoğalttırıyım durumu yok. Hatta kalenin mekanik kilit bayisi/servisi bile bu kapıların anahtarını yapamıyor kilidine müdahale edemiyor.
bayii ye servise gerek yok. işinin pirini bulursan zarar vermeden her kapı açılır. ddeğiştirilir. anahtarı çoğaltılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)