User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: araç tavsiyesine ihtiyacım var?

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question araç tavsiyesine ihtiyacım var?

merhabalar abilerim kardeşlerim sizlerin görüşleri öenmli oldugu icin sormak fikrinizi almak istedim. corsa d 2012 model aracım var 1.3 cdti ecufast yazılımlı su anda yeri geliyor tatminkar memunumda aracımdan fakat biraz daha hızlı bir araç istiyorum aslında isteklerim dogrultusunda sizlere söyliyeyim fikirlerinizi alayım arac öncelıkle basmadıgım zaman az yaksın istiyorum tek kapı 5 kapı farketmez benzinli hatta lpglı ilk tercihimdir fakat dizelde olabilir. bastıgımda köpek gibi gitsin ama basılmadıgında sakin kullanımda da az yakması gerekiyor cünkü hergün işe gelip gidiyorum 30 km hergun yüksek gücleri olmasını istiyorum 180 200 + yeni eski farketmez corsa aracımı satıp alıcam cunku max ederi 30 35 arası olan masrafı az olan bildiginiz bu özelliklerde arac varmı arkadaslar ben kullandım bu tam senlik diyen varmı? clio rs dusundum 182 bg lpg takılırmı yada astra gsi parcasını zor bulduk bi abimizin var ve ciddi yuksek fiyatlara tamiri oldu ben dizele alısamadım yada kucuk hacımlı dizele önceden 2 tane gsi,2,5v6 vectra,subaru gibi araclar kullandım fakat bunların verdıgı zevki corsamda alamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim e39 kasa bmw 5,28 dusunuyorum ne dersınız mesela bu araclar icin yakıt durumu nedir ? aklımdan tuhaf araclar gecıyor saab turbo benzınlı volvo 850 t5 2.0t gibi ama işte...

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8t a3 düşünebilirsiniz. Gidişi yol tutuşu ve şekli gayet iyidir. Yakıtı üzmez ve agu motorlu alınırsa gayet sağlamdır. Hem üstüne parada kalır.

mehmetugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer lpgli binecekseniz basarken benzine almanız lazım. Bu her durumda ön koşul olmalı. Lpg doğru kitin seçilmesi ve kaliteden-masraftan kaçılmadığı takdirde her arabaya takılır. Şu an kaliteli bir lpg kiti 3500 tl civarına denk geliyor. Ancak nadir bulunan araçlara takarsanız satmak istediğinizde zor satarsınız. 30-35 aralığında herhangi bir 2.0 turbo benzinli motor işinizi görecektir. Masrafı az olsun diyorsanız piyasada çok bulunanları seçmenizi öneririm. En azından arıza vb. durumlarda parçasını kolay bulursunuz. Ama ben herkesin bindiği arabaya binmem farklı olmalıyım diyorsanız aracın açacağı masrafı düşünmemeniz lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.8t a3 düşünebilirsiniz. Gidişi yol tutuşu ve şekli gayet iyidir. Yakıtı üzmez ve agu motorlu alınırsa gayet sağlamdır. Hem üstüne parada kalır.
    evet aklımda var o arac degerlendirecegim teşekkürler.
    Alıntı mehmetugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer lpgli binecekseniz basarken benzine almanız lazım. Bu her durumda ön koşul olmalı. Lpg doğru kitin seçilmesi ve kaliteden-masraftan kaçılmadığı takdirde her arabaya takılır. Şu an kaliteli bir lpg kiti 3500 tl civarına denk geliyor. Ancak nadir bulunan araçlara takarsanız satmak istediğinizde zor satarsınız. 30-35 aralığında herhangi bir 2.0 turbo benzinli motor işinizi görecektir. Masrafı az olsun diyorsanız piyasada çok bulunanları seçmenizi öneririm. En azından arıza vb. durumlarda parçasını kolay bulursunuz. Ama ben herkesin bindiği arabaya binmem farklı olmalıyım diyorsanız aracın açacağı masrafı düşünmemeniz lazım.
    cok dogru söyluyorsunuzkı gazlarken mutlaka benzine alırım zaten lpg sadece işe gidip gelirken tasarruf için hertürlü arac olur dediginiz gibi herkezin bindigi binmedigi diye bir ön yargım yok ama arac tavsiyesi verirseniz cok daha somut birsey olur teşekkürler.

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civic 1.6 vtec öneririm.yakıtı çok ideal sürüş zevkide güzel ayrıca parça sıkıntısı çekmezsiniz piyasası da canlı. bir vectra 2.5 in yerini tutamaz tabiki ama kolay kolay masraf açmaz hele birde beyaz vtec es olursa

mehmetugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 T olarak
    Volvo s60
    Audi a4
    Megane Rs

2.0 d olarak
    Bmw 1.20d

2.0 atmosferik olarak
    Clio rs 172/182

2.0 üstü atmosferik önermiyorum. 2000 cc fazlası atmosferik bence lüzumsuz.

Bunlar benim önerilerim.
    Aralarında kullandığım iki araç var. Biri clio 172 rs biri de megane 225 rs. İkisi de bastığında köpek gibi gider.
    Hangi modeli alırsanız alın lpg konusuna çok dikkat edin. Nasılsa basarken benzine alacağım diye düşünseniz bile kaliteli kitlerden birini seçmeniz ve montajı iyi bir ustayı bulmanız lazım. Ya da lpgye uyum sağlamış bir araç almanız lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 T olarak
    Volvo s60
    Audi a4
    Megane Rs

2.0 d olarak
    Bmw 1.20d

2.0 atmosferik olarak
    Clio rs 172/182

2.0 üstü atmosferik önermiyorum. 2000 cc fazlası atmosferik bence lüzumsuz.

Bunlar benim önerilerim.
    Aralarında kullandığım iki araç var. Biri clio 172 rs biri de megane 225 rs. İkisi de bastığında köpek gibi gider.
    Hangi modeli alırsanız alın lpg konusuna çok dikkat edin. Nasılsa basarken benzine alacağım diye düşünseniz bile kaliteli kitlerden birini seçmeniz ve montajı iyi bir ustayı bulmanız lazım. Ya da lpgye uyum sağlamış bir araç almanız lazım.
    bu önerdiginiz araclar aradıgım fiyatlar dahilindemi? max 37 38 bin olarak?

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örnek olması açısından Megane rs 37.000 tl Forumdan @altugkocer abiye ait
    Connecting site...

Volvo S60 2.0T
    Connecting site...
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O rakama ben olsam hacimden dolayı Colt CZT ye bakardım. Hacim ve vergi sorun değilse ilk tercihim de Megane RS olurdu.

1.5 Hacimden dolayı vergi az, sakin kulanımda ekonomik olduğu söyleniyor. Önü açık bir araç, forumda uğraşanlar oldu.

Hafif ve güçlü, yürürü de iyidir muhakkak.

Connecting site...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin ilacın lpg li 2.0t arabalar gibi duruyor. aklıma gelenler audi a3 1.8t, citroen c4 vts, opel astra gtc, renault megane rs, renault laguna 2.0t, saab 9.3, seat leon 1.8t, volvo s40 ve s60. model, km falan onları da sen araştır artık

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyrtonSenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Volvo S60 2.0T
    Connecting site...
    rs canlı daha bir güzel plakası yeter özelliklemi aldı abimiz bilmiyorum ama plakası da iyi

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 model üstü Opel Omega 2.5 V6 olabilir.. Lpg ile de her açıdan keyif verir diye düşünüyorum. Zaten konforu , günlük kullanım için gayet yeterli bir seçenek

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2,4 accordlara bakmanızı tavsiye ederim.Yada passat tdı

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AyrtonSenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Volvo S60 2.0T
    Connecting site...
    Alıntı HONDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs canlı daha bir güzel plakası yeter özelliklemi aldı abimiz bilmiyorum ama plakası da iyi
    Teşekkür ederim sağolun, plaka için biraz uğraştım yoksa böyle bi plaka denk gelmesi çok çok zor

Megane RS düşünebilirsin. Ben sadece haftasonları kullandığım için lpg taktırmadım ama lpg ile kullananlar da oldukça fazla.

Ben alalı 15-16 ay oldu çok şükür bir sıkıntı çıkarmadı. Bastığında çoğu emsalinden it gibi daha fazla gider. Benim yakıt ortalamam 11,00-12,00 litre civarı ama şehir içinde 9 küsürleri de gördüm. Uzun yolda 7 küsür yakmıştım 120 km/h sabit hızda klima açık şekilde.

Eğer düşünürsen fiyatta biraz daha esneme payım var, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç için 35 lira bütçe ayıracak olsam dakika durmam 2.4 accord alırdım. çevremde kullanan arkadaşlarım var hepsi son derece memnun. fiyat, yakıt ve performans olarak nokta atışı olur.

irfanakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metin 1.9 dizel polo cup lar var duydugum kadariyla baya hizli araba yakitida iyimiş tam istedigin ozellikler var.

Birde fabia lar var ben tip olarak pek hoşuma gitmiyor ama begenirsen bunu da dusunebilirsin 1.9 dizel bunlarda hızlı araba. Ustelik 5 kapı.
    profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.

''eski E36 mın şasesi sızlasın''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo cup satışı cok yok gibi ***** sitede 2 3 tane vardı ama super tavsiyeer var 2.4 accord 2.0t nun yanında ayvas kalır dıye dusunuyorum 2.0t olan araclar daha cok dıkkatımı cekıyor bırde sunu sormak isterim megane rs lpg taksam cokmu sorun olur ilerde satarken?

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mondeo 2.0 dizel alıp yazılım vs gezilebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki öyle sorayım 2.0 t benzinlimi yoksa 2.0 dizelmi daha torkludur ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)