Herkese iyi forumlar, 30.000TL gibi bir bütçeniz olsa siz olsaydınız bu iki araçtan hangisini tercih edip alırdınız ?
Öncelikle şunları belirtmek isterim ki, dizel araç kullandım fakat dizel bir araç sahibi olmadım.Bakımları nasıldır, nedir bilgim yok açıkçası.
Fiesta (2009-2013) derseniz eğer 1,25 Trend modelinin LPG'li olanlarından düşünüyorum, dizel motorun sesinden dolayı ve yakıttan tasarruf için.
Normalde Fransız araçlarını pek beğenmiyorum gerek malzeme kalitesi olsun, gerek dış dizaynları olsun.Böyle diyen biri olarak nedense 207'nin şeklini gerçekten çok beğendim ve görsel anlamda ebat olarak Fiesta'dan biraz daha gözüme hoş geldi diyebilirim.Özellikle 17" jant seçenekleri var 2 modeli de harika duruyor arabayla
Biri RC jantı sanırım diğeri de ona benzer çok kollu bir modeli olan jant.Üzerinde bu jantlardan varsa çok hoşuma gidiyor diyebilirim.
Sunroof konusuna gelince ise, 2.araç olarak kullanacağım bir otomobil olduğu için olursa da olmazsa da çok önemi yok.Ama gönül de ister tabi, bu açılardan bakacak olursak 207 bana biraz daha cazip geliyor.Fiesta'nın böyle bir seçeneği hiç yok.
Bu araçların artıları eksileri nedir bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.Ayrıca Peugeot'un bana önerebileceğiniz motoru sizce ne olur ? Sanırım 1.4i 75 HP, bir de 1.4i 16V 90 HP motor seçeneği var benzinlide.Dizelde ise 1.4Hdi.
Sizce piyasada daha çok tutulanı veya sizin önerileriniz hangisinden yana olur ?
207'ye son zamanlarda biraz daha kanım ısınmaya başladı görsel olarak.Açıkçası 2.bir araç için hangisi tercih edilebilir, şehiriçi,şehirdışı kullanımda hangisi daha ekonomiktir ?
Tavsiye ve fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum..![]()