Mesela elini bırakmamak için vitesi sol elle hiç mi atmadınız? O şimdi nerelerde ne yapıyor? Herkesin içinde var bi unutamadığı. Dökün içinizi be abi..
Mesela elini bırakmamak için vitesi sol elle hiç mi atmadınız? O şimdi nerelerde ne yapıyor? Herkesin içinde var bi unutamadığı. Dökün içinizi be abi..
Ilk yorum konuda grup yapilarak herkesin banlanacagini isaret ediyor
bende grup mu var hayırdır dedimYanlış anlamada geçen geçti gidip geriye hiç bakmam
yaşamışsam deneyimdir önüme bakar devam ederim
Haydaalık bir durum yok. Aramızdaki birçok kişinin eminim ki bir hikayesi vardır. İsim vs vermeden burda bunlar anlatılsa, gerek eskileri hatırlayıp mutlu olmak, gerekirse de hüzünlenip bir sigara daha yakmak... Konuyu açmaktaki amacım; konu dalga muhabbetine dönmeden ciddi bir paylaşımda bulunulabilir mi.
Senin ilacın www.kadinlarklubu.com , çok yanlış gelmişsin
şimdi biri çıkıp ben elimi kullanmadan araba kullanıyodum.vitesi nasıl atıyoduk hatırlamıyorum dicek .herkes hüzünlenicek .
Bu platformda bu konu yemediKonu silinebilir.
Baba gece saat 1.5 civarı kızla istinyeden geliyorum. yolda sevdiğimiz bi müzik çıktı güler oynarken yapıştı birden.
Ben ne oluyor napıyon demeye kalkmadan gaza gelmişim gözlerim kapanmış ortama ayak uydurmuşum.
Orta şeritten 70 80 gidiyoz cezaya girmeyelim diye. Yardırırken tam böyle nefes aldım, beyne kan gitti napıyom lan ben dedim.
Gözümü bi açtım, en sola kaymışız bariyerlere gircez nerdeyse. Neyse bi kontra arabayı düzelttim falan arkadan taksici geldi.
Soldan bize bakıyor 2 saat. oda bize bakarken önündeki yol çalışma işçilerine giriyordu, müşteri elini ağzına attı bağırdı muhtemelen
çat diye kırdı aracı önüme. Bi kız öptü kendimi kaybettim diye zincirleme patlıyoduk az kalsın.
Na buda böyle bir anımdır. Niye anlattım bende bilmiyom. Çok değişik kafalar. Saygılar değil Sevgiler gençler.
Yerimi aldım bekliyorum![]()
Aracıma binenler hep vitesi tuttum sanıyo.. tünel karanlık,tünel tenha,tünel ıssız.. nerden bilecekki...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)