Arkadaşlar uzun zamandır bu sayfa da aracımı paylaşmak istiyordum kısmet bugüneymiş.
Umarım beğenirsiniz
53DN784
Arkadaşlar uzun zamandır bu sayfa da aracımı paylaşmak istiyordum kısmet bugüneymiş.
Umarım beğenirsiniz
53DN784
Eyvallah başkanda resimlerimi yükleyemiyorum![]()
Tarif ile yükleyebilirsiniz;
http://www.techturkey.com/forum/otom...-yuklenir.html
yardımlarınız için teşekkür ederim.
Yükleme sorununu hallettiğime göre aracı ilk aldığım halini paylaşma zamanı geldi
[IMG][/IMG]
Memlekete gelir gelmez yıkamaya girdim
![]()
Aslında bütün yapım aşamalarını fotoğraflandırmıştım ama hepsini yüklemek baya zor sürecek şuan ki halini yükleyeyim dedim hemen
![]()
bence uzun sürsede bize ısındıra ısındıra gösterseydin son halini böyle bam diye girince insan ne yapıcağını bilemiyor.
photoshop zannettim görünce maşallah farklı güzel olmuş![]()
...
Maşallah Allah kaza bela vermesin bence tek eksisi aracın kaput maskesi çok sırıtmış onu çıkartırsanız daha güzel olur.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
alttaki lipler marşpiyel ve kaput maskesi çok dandik göstermiş
onları sökersen basıklığıyla yine güzel durur
İnanın bu dediklerinizin hemen hemen hepsini denedim kaput maskesini çıkartınca arabanın önü çok gri kaldı şimdi farklı bir proje düşünüyorum önüne.
Onuda paylaşırım sizinle yarın coiloverlarım geliyor takınca en dibi görecek inşallah eki çıkartabilirim belki![]()
Evrim geçirmiş çok da güzel olmuş.sisler hondanın mi ben mi benzettimmaşallah güle güle kullanmaniz dilegiyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)