100.000 TL bir meblağ var
Altın Döviz Borsa Forex de riski bol olana bir yatırım yapmak istenilmiyor.
Siz olsanız ne yapardınız ? Her ay bir getiri sağlamalı ne yapılabilir
Teşekkürler Maksat fikir alışverişi yoksa vadeliye koy gelsin![]()
100.000 TL bir meblağ var
Altın Döviz Borsa Forex de riski bol olana bir yatırım yapmak istenilmiyor.
Siz olsanız ne yapardınız ? Her ay bir getiri sağlamalı ne yapılabilir
Teşekkürler Maksat fikir alışverişi yoksa vadeliye koy gelsin![]()
Ne kadar tutacağı hakkında bir fikrim yok ama, İzmirliler bilir , Alavara tarzı uygun bütçeli Makarna Bira mekanı açardım...
100 bin liradan aylık gelir beklentisi nedir
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Ugrasirim diyorsaniz hasarli arac alim satimi oneririm
Yapı kredi 35 günlük vadeli hesapta net 937 tl veriyor. Beklentinizle arasında uçurum yok. =)
Instagram: mutusgarage
140bin TL %15 gelir vergisi kesintisi ile ayda 1080TL getiriyor. Para hiç bir bankada değilse dışarıdan para götürüleceği için en yüksek oranı vakıfbank veriyor. Tahminimce 800TL falan getirir. Stres yok sıkıntı yok.
Bunun dışında günlük koşturulacaksa iş bankasının 806 fonu az rsikle getiri sunarken, 804 çok riskle iyi bir getiri sunuyor. Üstelik her gün her an bozulabilir, sadece son iş günündeki kar/zarar elde edilemez.
Bütün bunların dışında, öküz milletimiz gidip kek gibi VW Audi ve BMWye yapıştığı için, sene sonu avantajlarıyla önceden sipariş edilmiş ama alınmamış araçlar alınıp iki ay sonra iyi karla satılabilir. Ben bugün o işi koşturdum, sıfır km scirocco 1.4 150lik buldum yeni motor, DSG, dolu ve üstelik 84 bin TL. Ben kar amaçlı bile vag gruba para vermeyeceğim için gidin alın satılmadıysa.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Edit geri gelsin yaaa. 94 bin TL olacaktı scirocco.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Enpara'ya yatırırdım, benim gibi öğrenciye bile verdikleri faiz oranları 30 yıllık 5 haneli mevduat bulunan banka hesabından bile daha fazla.
Hatlı minibüs kiralanır her ay 3-4 milyar getirisi var. bende çalışacağım dersen aylık bi 7-8 milyara gelir.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)