Öncelikle kıymetli abilerim,sevgili kardeşlerim,biricik kankalarım hepinize merhaba.
Yine her zaman ki gibi ikilemde kaldığım sorun için sizlerden yardım almak istedim.
Konumuz köpek sahibi olmak.
Durumu kısaca özetliyim;
Öncelikle köpek olayında kesinlikle yeni değilim,bugüne kadar yaklaşık 10 adet köpek sahibi oldum,ve aynı zamanda yakın çevrem olmak üzere sadece rica üzerine köpek psikolojisi ve bir takım eğitimlerde bulundum.
Malesef 2 sene önce evimde baktığım dostumu kaybettim.O günden beri hiç almayı veya sahiplenmeyi düşünmedim.Fakat çocukluğumdan beri sürekli köpeklerle büyüdüğüm için tekrar dosta ihtiyaç duyuyorum.
Şimdi burda niçin cins?barınaklarda bir sürü köpek var ordan sahiplen gibi sosyal mesaj verecek kişiler için ufak bir açıklama yapıyım.
Düzenli olarak barınaklara,sokaktaki hayvanlara yardımda bulunuyorum.Fakat hak vermelisiniz ki her cins köpeğin karakteri her insana uymuyor.Hele ki Çoban Köpekleri ve Görev köpekleri yetiştirdiyseniz.Kaldı ki petshoplar'daki veya çiftlikteki almak istediğim köpeklerde tutsak ve bana ihtiyacı var.
Öncelikle aradığım cins normal bildiğimiz alman kurdu değil.Yurtdışında Ordu'larda görev yapan ve Working Dog olarak geçen Alman kurdu cinsi.
Bu iki fotoğrafta ki Alman Kurdu'ndan arıyorum var mıdır yardımcı olabilecek veya nerden bulabileceğimi söyleyebilecek?
Eğer ki bulamaz isem Chocolate Labrador sahiplenmek istiyorum.Bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.
teşekkür ederim hepinize![]()