Sabaha karşı saat 05.00 sularında alt komşumuzun köpeği (bir hayli köpekten cok kedi ) hırlamaya başlıyor.Köpeğin yanındaki yatakta yatana bla tıkırtıların yükselmesi ile uyanıp erkek kardeşi Erdem abinin yanına gidiyor
-Erdem kalk tıkırtılar var üstten geliyor demiş.Erdem abi bizim arka taraftaki balkona kafasını dışarıya uzatıp yukarıya bakmaya çalısıyor.O anda abim gece salonda uyumuş koltukta uyurken vucudunu sağ tarafa ceviriyor .O anda rüyasında pencerenin önünde biri olduğunu görmüş.Sonra uykudan uyandığında camın önününde gerçektende bi insan boyutunda bi göle fark ediyor.Erdem abi evin içine girdiğine balkon kapısının sesi ile hırsız ani bir hamle yapıyor.Abimde rüya olmadığını fark edip Ulaaan ulaaaaaan diye bağırmaya başladı.Uyandım bir anda öyle bir hızla düşünüyorumki olamaz böyle birşey.Abim rüyasında konuşmaz eve kesinlike hırsız girdiğini anladım hatta abimin içerde adamla boğuştuğunu sandım abimin bağırmalarına karşı.Yataktan öyle bir fırladımki içeriye koşturuyorum.O anda babamlar karşı odalarında yatarken babamda benim bağırmama benim rüyamda konuştuğumu sanmış abiminde hırsıza buraya gel o...... diye bağırması .Babamın işin rüya değil ciddi olduğunu fark etmesine neden oldu.Mutfak tarafında öyle bir koşuşturma .Dedimki bu herif içerde ben bunu öldürürüm .Alt komşumuz Erdem abi o anda ön balkona koşup camdan balkona geçiyor.Evimiz 3.katta adam 3.kattan 2.kata 2.kattanda zemin kata demirlere hiç tutunmadan zemin kata öyle bir atladıki kendi balkonumdan izlerken deliye döndüm.Arkasından bir küfürler bir küfürler .Fırladım bende merdivenlerden elimde bıçakla aşağıya.Adam tabi turboyu doldurmuş kaçmış bile.Hemen polisler geldi.Polis merdivenleri cıakrken elinde job hırsızın durumu ne? Yaraladınızmı diye sordu bende yaralama olmadığını hızla kaçtığını belirttim.Polis otosuna benimle komşumuzu abimi ayrı bir polis otosuna bindirerek Bornova sokakalrında eşkale uygun hırsız arıyoruz.Sonuç bulamadık.Hırsız camı ince bir alet ile 3 noktadan kanıttırıp pimapenin camını açmış tam içeriye girerken fark etti abim.Polisler bana ve Erdem abiye işkale uygun tipleri bu hırsızlığı kimin yapabileceğini düşündükleri zanlıların resimlerini gösteriyorlar.Erdem abi resimlerden birini seçti ana bi baktım.Eleman benim eski sınıf arkadaşım hemde okuldan hırsızlıktan atılmış aynı zamanda 2 yıl üst üste sınıfta kalmış Serdar.Polisin dediği bu maymun Serdar .Meğer bizim Serdar evlere tırmanma ve camları kolayca açmakta ustalaşmış.Ama polis hala sokaklarda işgale uygun kişiyi arasada ben bulamıyacaklarına eminim.Şimdi sizlerden isteğim evi koruma amaçlı yada güvenlik için eve ne gibi şeyler almam gerek kamera ,alarm v.s lütfen yardımcı olun.