Arkadaslar merhaba uzun sure once benim kopuk ucurtmayi begeninize sunmustum ben simdi diyorum ki performance olarak oyniyim hafiften suan aracimda son susturucu sokuk ses cok tatmin edici kimileri parani harcama e39 m5 al diyor al demek ile alinmiyor bu isin benzini mekanik ucreti kaskosu vs karsilayan varsa aliyim her ne kadar amerikada olsa benzin koyuyor heleki mekanik olayina hic girmiyorum Allah'tan Turk ustam varsimdi gelelim konumuza aracin uzerinde 2.5 m54 6 kaburga motor var ben greddy filtre planliyorum 70 mm yeterli olucaktir diye planliyorum 100 mm e kadar satisi var bkz carid.com magnaflow headers istiyorum supersprint cok ucuk para. Son susturucum sokuk oldugu icin onun yerine Dinan egsoz olabilir veya z4 te remus ta cok tatli ses veriyor ben fikirlerinizi bekliyorum daha sonra ses sistemine gecicem aracta. bu arada aracim manuel. He bir de h&r yay ben kullandim ama z4 te basikligi ne olur bilmiyorum h&r yay koni turuncu amortisor istiyorum yoksa o parayi coile mi sivasam ne dersiniz. Fikirlerinize ihtiyacim var olabildigimce konuyu eglenceli tutmaya calistim umarim daha da eglenceli hale gider
![]()
![]()
![]()