Merhaba Arkadaşlar;
Bu Detailing (Detaycılık) işine Nerden bulaştım bilemiyorum, ama şu sıralar bütün benliğimi ele geçirdiğini itiraf etmeliyim.. Sanıyorum Arabasını Evladı "gibi" seven herkesin eninde sonunda varacağı nihai durak burası
Biraz Parlasın,
Aman Hareleride Alayım,
Yok Rötüşte Yaparım,
Aaa buda su zımparası bu nasıl kullanılıyor acaba?
Derken;
Bi anda gecenin bir körü Hırdavat Sitelerinde Polisaj makinesi ararken yakaladım kendimi..
Neyse Lafı Fazla Uzatmayayım;
Uzun araştırmalarım sonucu Bu işte kullanılacak üç aletten biri olan BOSCH GPO 14 CE Profesyonel Polisaj makinasında karar kıldım.. ve Güzel bir indirim yakalayıp 674TL karşılığında Mal Edindim Kendime ve Nihayet bu gün geldi.. ilginçtir ben istanbul firması beklerken Kayseriden Geldi Malzeme, Adamlar Türkiye Distribütörü Yanlış Olmasın, ve Kayseride.. Yani Bir Liman olsaymış Kayseride düşünün ne olurmuş.. Bu olmamış hali.. neyse yine çenem düştü geçelim ürünü tanıtmaya;
Bi kaç tane fotosunu ve videosunu çekmeye çalıştım; elzem olarak söyleyebileceğim.. Aletin Yanında Tabla ve Ped gelmemesi ve bir Saklama kutusunun Bulunmaması.. Tabla ve Ped leri Taşeron firmaya yaptırıyormuş Bosch, gelen şikayetlerden sonra kaldırmış satıştan, müşteriye bırakmış seçimi.. Bence Mantıklı Ancak Bosch gibi bir firma Tabla ve Ped'i de kendi üretebilmeli Zira Toplu iğneden Buzdolabına, Mixerden Kepçeye kadar bir dolu Üretim Bandı ve Sınıfı olan bir Markanın kendi Polisaj Pedinin olmaması Büyük eksiklik.. Bir diğer Nokta ise Taşıma ve Saklama çantası.. Kıytırık diye tabir edebileceğimiz bir çok Market Raf Ametör ürünlerinde bile Çanta varken Bosch gibi bir Markanın Polisaj Aletinin Prof Seride Çantasız gelmeside Ayrıca aciziyet.. onada çok kızgınım ancak bununla birlikte kutudan çıkan malzemenin kalitesi dokusu hissiyatı ve evladiyelik hissi uyandırması unutturuyor insana bu tür küçük ayrıntıları.. Umarım "Karakaçan" üzerinde yapacağımız Makyaj işlemlerindede aynı hissiyatı yaşatır makina bana.. şimdilik bu kadar uyrun görseller ve video aşağıda.. iyi seyirler..
Dipnot: Tabla ve Ped çıkmıyor demiştik içinden o konuda başlangıç için Befar plus 150mm düşünüyorum (Cuting, Polishing, Finishing), Tabi Aşındırıcı Kombinasyonlarıda önemli O konuda da Megiuars After Market ürünlerine güveniyorum..