Herkese merhaba.Forumu 2 senedir takip etmekteyim.Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse 20 yaşındayım Tekirdağ'da 2 senelik makine bölümü üstüne okuyorum.Araba merakı herkeste olduğu gibi bende de çocukluğumdan beri vardır.İlk araba kullanma deneyimim 96 Şahin S idir araç 96 mayıs çıkışlı ve şuanda garajda dede yadigarı olarak duruyordur
Neyse okul uzadığı için çalışmaya başladım falan araba alma niyetine girdim corsa 1.7 dtı clio 1.4 rxt civic 1.4 is gibi birçok araç için hergün sahibinden.com da baya araştırma yaptım..
![]()
En sonunda niyeti iyice bozup bi gün bayilere bakayım dedim clio yeni i20 astra leon fr derken kendimi golf için anlaşırken buldum
Aracı teslim alana kadar aşırı heyecanlıydım yerimde duramıyodum bayiye gittiğimdenede olsa ilk arabam olucaktı ki o heyecanım satış danışmanının bana anahtarları teslim edene kadardı..
aracım 1.2 TSI 110 hp..
Aracı bayide ilk incelediğim an
buda teslim için gittiğimde kapıdan gördüğüm zaman
daha eve geldiğim ilk akşam bi abimi arayım gecenin 1inde bana vag-com kablosunu ver dedim , aklıma gelen yapabildiğim bi kaç gizli özelliğini açtım.. kendim bi kaç fotoğraf çekmeye çalıştım.. bi kusurum olduysa affola
bu akşam app leride taktık
difizör taktırıcam ama r mı yoksa gtı mi kararsızım r daha çok hoşuma gidiyobide sadece parkları turunca nasıl yapabilirim bizim ampul tipi ***** h15 , olmazsa led beyaz alıcam direk..