Ağzım açık izledim
Ağzım açık izledim
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yoh ....diye başlayan nice küfürler ettirdi.. Bizim evden daha güzel geniş bir şey yapmışlar.. Bununla dünya turuna çıkılır arkadaş..![]()
Çok güzel be
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Çok güzel ama bu kadar para verebilecek adam, böyle mobil yaşamayı tercih eder mi orası da ayrı konu.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Video resmini görünce çok pahalıdır diye izlemeye korktum. Ben en iyisi bildiğim karavanlardan devam edeyim.
Videodakinin fiyatını bulamadım ama diğer modeller 290-448 bin euro arası değişiyor
http://www.vario-mobil.com/de/fahrzeugmarkt.html
L, XL, XXL kombinasyonları mevcut![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bunun içinde kuru pilav cacık yerken hayal ettim kendimi mazot dert değil on numara yağ koyarız
Giderken yıkanmış çamaşır asarım sağına soluna hemen kururYine hayallerime fakirliğim müsade etmedi
![]()
TR de olsa yakarlar kıskançlıktan akıllara zarar maşallah
Terbiyesizlik ve saygısızlıktan başka birşey değil buSana da teessüf ederim Koray Abi, pazartesi sabahı uykusuz, yorgun, cuma olsa da gitsek diye düşünürken girmez olaydım konuya
Lanet olsun bu hayata lanet olsun bu aşka demekten başka çarem yok![]()
![]()
Face de paylaşayım da benim gibi diğer fakirlerin de pazartesisini biraz daha zehir edeyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)