Deri altından vakum yolu ile kan alınmasına Hacamat deniyormuş, şimdi ilk defa duydum ve merak ettim yaptıran arkadaşlar var mı?
Fayda/yarar vs durumları nedir?
Deri altından vakum yolu ile kan alınmasına Hacamat deniyormuş, şimdi ilk defa duydum ve merak ettim yaptıran arkadaşlar var mı?
Fayda/yarar vs durumları nedir?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Ailemdenve çevremde birçok kişi yaptırdı, hepsi memnun. Sefer ayı geçsin ben de yaptırmayı düşünüyorum . Sırttan yapılan var baştan yapılan var genel olarak pis kanın toplandığı yerlerden yapıyorlar. Ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Neden diyeceksiniz? Ufak kardeşim epilepsi hastalığından ötürü konuşma güçlüğü çekiyordu. Hacamat sonrası bülbüle döndüdiğer faidelerini çok rahat bulunabilir intenette zaten
MR.EVO53
Öncelikle peygamber efendimizin sünnetlerindendir. Ayrıca hacamat ile ilgili hadislerde vardır. Ve ciddi anlamda biçok hastalığı rahatsızlığı düzeltir. Bizzat 2 abimdeki boyun fıtığı aylarca biçok ilaç vs vs ile düzelmedi, hacamatla neredeyse sabahında hiçbişey yoktu. Deri altında alınan kan temiz kan değil, kirli, koyu, pıhtılaşmış, derinin altındaki uyuşuk kandır.
Yaşlılıkta, kanı durmayan yarası iyileşmeyende, kalp yetmezliği olanlarda, kansızlarda, küçük çocuklarda, hamilelerde filan hacamat yapılmaz.
Baş ağrısı, yarım baş ağrısı ve sinuzit,
Tembellik, uyku fazlalığı,
Yüksek tansiyon ve şeker hastalığı,
Prostat ve cinsel zayıflık,
Sırt ağrısı, bel ağrısı (lumbago), diz ağrısı, yanlarda uyuşukluk,
Hormon bozukluğu,
Yumurtalık hastalıkları,
Buna benzer birçok kadın hastalığı.
Kanser,
Cilt hastalıkları,
Sedef hastalığı,
Kısırlık,
süreklilik arz eden kronikleşmiş birçok hastalıklar,
Migren,
Romatizma,
Mide,
Bağırsak rahatsızlıkları,
Karaciğer yetersizliği,
Zihinsel ve ruhsal birçok hastalıklarda,
Böbrek hastalıklarında kan vermenin faydaları belirgindir.
Delilik,
cüzzam,
Gece körlüğü,
Alaca,
Baş ağrısı,
Diş,
Göz,
Kulak gibi hastalıklara ve daha birçok hastalığa şifadır.
Gibi daha birçok rahatsızlığa ciddi anlamda iyi gelir. Ama işi bilen, işi ticarete dökmemiş, temiz olan yerlerde yaptırılması gerekir. Sırf para kazanmak için yapanlardan uzak durulmalı. İyileşeyim derken mikrop kapıp daha kötü olma ihtimalide var.
pis olarak tabir edilen kanı temizleyen organlar zaten mevcutken psikolojik faydaları dışında ne faydası olabilir bunun? onun yerine gidin kan bağışı yapın hem insanlara hemde kendinize faydası olur
bilmediğimden soruyorum , pis kan nedir ? öyle bir depolama alanı mı var vücudun hiç duymadım ? RIP in söylediği bana daha mantıklı geldi açıkçası, kan bağışı yaparım zaten vücud yenisini üretip yenilenmiş olursun.
Hacamat ile kastedilen pis kan çok farklı, normalde her nefes alışverişinizde zaten akciğeriniz pis kanı ( CO2 bulunan kan) temizliyor. Hacamatta kastedilen pis kan damar yolunda olmayan, deri altında birikmiş ve neticede hala hücre ve ihtiyaçları var bunlarıda bulunduğu bölgedeki organlardan karşılayarak o bölgeye zarar veren kandır. Modern tıp bile yararlarını kabul etmiş ve günümüz birçok doktorları yapıyor. Yani sandığınız gibi sadece psikolojik etki yapmıyorZaten çıkan kan pis ve ziyan gibi bir olay söz konusu değil ama kan bağışı hakkında bilinciniz için teşekkür ediyorum size.
Konu sahibi abime bu işin ticaretini yapanlardan uzak durması hakkında uyarıyorum, hacamat yapıldığı aydan bile etkilenen hassas bir uygulama.
MR.EVO53
Arkadaşım kadıköy yada üsküdar taraflarında yaptırmıştı ve Bu hoca çok güzel anlatıyor.
Bende araştırmıştım da niyetlenip bir türlü yaptıramadım ..
www.youtube.com/watch?v=Wtt3URYgZBU
Normalde lisede kitaplardan öğrendiğimiz pis kan karbondioksitli kandır. Her nefes al ver de o kan oksijen ile akciğerde temizleniyor. Buradaki pis kandan kasıt damar yolunda olmayan, deri altı kanları vs ever dediğiniz gibi pis kanın toplandığı yerler var vucütta misal kalbin arkasaı sırt kısmı.
MR.EVO53
ben de çok araştırdım ama bu türlü cesaret edip yaptıramadım iz falan kalır mı diye.
avcılarda çok hijyenik şartlarda yapan bi yer buldum ama yaptıracağınız zamanlar çok önemli
mesela ayın hareketlerine göre denizlerde git gel olduğu gibi vucut sıvıları da aynı etkiye maruz kalıyor. dolunay olduğu zaman en makbul olanıymış diye biliyorum.
sırtım ve boynum sürekli ağrıyor ofis ortamında oturmaktan akşamları spora gitsem de çok faydası olmadı
Cevremde 2-3 kişi yaptırdı.Bel ağrısı çeken belinden yaptırdı şuan hiç ağrım yok diyor 2 sene önce olmuştu.Ofiste bir abimiz baş ağrısı çekiyordu.Başından yaptırdı oda 1 senedir baş ağrısı yok iyiyim diyor.Ben yaptıranlardan kötü bir dönüş hiç duymadım hatta tavsiye ettiler.Bende düşünüyorum belimden yaptırmayı.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Jilatle kesmesi pek hoşuma gitmedi. Daha sonra iz kalıcaktır. Hemde az buz değil bayaa bi jilet darbesi atıyor.
Ama uygulama iyi bişey jilet vs. durumu olmasa düşünülebilir. Hayatımda hiç kan vermedim. Ama bu uygulama daha iyi geldi bana.
Birde hangi hastane burası.
Hacamat vücutta yer edinmiş mikrobik hastalıkları yani kana işleyen hastalıkların tedavisi için kullanılır ve bazı hastalıklara ise bel fıtığı ve benzeri hastalıkların tedavisi içinde kullanılır
Attığım videodan rahatsız olan varsa kusura bakmasın maksat bilgilendirme amacı ile koyuyorum
HACAMAT TEDAVİ GÖRÜNTÜLERİ - DR. CEVDET MİR. - YouTube
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Nedense böyle şeylere "tıbbı açıdan baktığımda" inanmıyorum / inanamıyorum.
Ama gel gelelim, yakın zamanda babam yaptırmış tavsiye üzerine tansiyon rahatsızlığına iyi geldiğini söylüyor.
İşin ilginç yanı, hacamat öncesi 16 larda sevreden tansiyon 12 lere düşmüş. Dediğine göre 1 tabak kan çıkmış.
Canı da yanmamış, iğne vurdurmaktan korkar normalde
Ve en garip tarafı bu işi hadi geldim yap dediğinizde yapmıyorlar, belli günlerde yapıyorlarmış.
Mantık olarak bana ters gelse de bu kadar net faydasını görünce şaşırmadım değil.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
iyi yapan bir yer bulmak lazım çünkü hastaneler yapmıyor sanırım. en azından randevu alıpta gidilmiyor.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)