Yeni Megane değişik gözüküyor ama GT olarak tanıttıkları acaba GT-Line serisi mi yoksa RS gibi bir şey mi onu tam anlayamadım yarış koltuğu filan var GT modelinde. Fiyat oranları ne kadar olacak acaba.
![]()
Yeni Megane değişik gözüküyor ama GT olarak tanıttıkları acaba GT-Line serisi mi yoksa RS gibi bir şey mi onu tam anlayamadım yarış koltuğu filan var GT modelinde. Fiyat oranları ne kadar olacak acaba.
![]()
direksiyon mercedes vito, torpıdo tasarım olarak leon, vites vw, ayna zten direk vwama yinede iyi
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
amma yüksek araç olmuş yalnız
tampondan iyi hoş far çıkarmışlar da ufak tefek kazalarda o kırılmaz mı ?
Bir markanin marka karakteristigi olarak cirkin direksiyon+manivela vites kolu secimi ne aci bir sey.
Vites kolundaki gelenegi shifting paddle'lara da tasimislar; kulakciklar midasin kulaklari mubarek.
Koltuklar Flash koltuğu gibi, çok hoş![]()
'98 Peugeot 106 XS
RS gelsinde rekoru kırsın diğerleri uğraşsın bakalım...![]()
ön far çok tehlikeliUfak tefek kazalarda risk oranı büyük
Tasarımsal olarak cidden çıta yükseltilmiş. Umarım kalite de aynı oranda artmıştır
Beğenmedim diyemeyeceğim..
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Bi tek ben beğenmedim galiba. Şu anki kasa bile yanında uzay mekiği gibi. Çok kötü olmuş
Megane 2 ler ilk çıktığında da ülke olarak o nasıl kıç dedik HB leri için ama yine de piyasada en çok görülen araçlardan birisi, bence güzel olmuş. Birbirinden ayırt edilmeyen farklı markaların sahip olduğu rakipleri ile kıyaslanınca.
Stopları martı kaş olmuş,simit atasım geldi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Frankfurt fuarında ayrıntılı ıncelemıstım ve bayılmıstım.Talısman ıle heryerı neredeyse aynı malesef. Bırde tamponun ıcıne gıren ledler en ufak dokunusta kırılıcak cınsden....
Throphy'yı merakla beklıyorum...
Tampona inen farların kırılmaması için bizim ülkemizdeki çözümleri merakla bekliyorumİlk defa bir fransızı bu kadar beğendim. Güzel olmuş bence...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)