Arkadaşlar konusu açılmıştı ama oradan yardımcı olacak kişi bulamadım.Akşama cinemaya gidecez 4 kişi bana Red tarife kullanan iki kişinin şifre alması gerekiyor.Aramızda kullananlar varsa bir yardımcı olabilirler mi acaba ?
Arkadaşlar konusu açılmıştı ama oradan yardımcı olacak kişi bulamadım.Akşama cinemaya gidecez 4 kişi bana Red tarife kullanan iki kişinin şifre alması gerekiyor.Aramızda kullananlar varsa bir yardımcı olabilirler mi acaba ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
bu hak ayda sadece 1 kez var.
Yani red sahibi şifre alıp sana verirse ay boyunca sineme hakkını kullanamıyor.
Bence ay sonunda istersen kullanmamış olanlar belki paylaşabilir şifreyi seninle![]()
şifrenin ne özelliği var ki. yani red sahibi sana verse şifreyi kendisi hangi avantajı kaybedecek.? Bir kişilik bedava sinema bileti gibi birşey değildir umarım.!
*On3r*
Arkadaşım vodafone bölge müdürlüğünde çalışıyor. Anlattım bu konuyu biletin fiyatını sordu.Vodafone şifresi ile bilet almak isteyenlere kimlik bilgisi vs sorulmaması iyi sizin için.
*On3r*
Anne baba ya doğal olarak birşey demezler neticede soyadını onlardan almış. ama arkadaşının arkadaşının kardeşinin oğlundan alan varmaksat film izlenebilsin. Neyse bulunduysa ne mutlu.
*On3r*
Neyse arkadaşlar bu konuda yardımcı olacaklar bana watsaptan yada direk arayarak yardımcı olurlarsa sevinirim bir süre netimi kapatıyorum şarjım bitecek 0533 559 80 15
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)