gecmiş olsun. Allah beterinden saklasın
KArdeşim çok geçmiş olsun, Yusuf detaylı fotoları yolladı bence Melihin babası rahatlıkla halleder.
Tango-1 never dies.
O çamurluğu sakın boyatmayın. Lokal bile olsa boyatmayın.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Geçmiş olsun kardeşim, melihin baba halleder bence de.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
O camurluk yetkili servise gitseniz dahi deistirilmez sadece onarilir camurluk tekrar boyanir. Eger imkaniniz varsa arkadaslarimizin tavsiyesi gibi eger vernik tabakasi kalkmamia ise mehilin magneto babasina gonderin kendisinin acmia oldugu konu hala duruyorsa oradan goreceginiz gibi mis gibi duzeltir.
74 model sehpa...
gecmis olsun, yetkili servis, audi a5 aracimin on camurlugunu cok cok daha kucuk bir hasardan dolayi degistirmisti. gotururseniz muhtemelen sizinkini de degistireceklerdir.
doayen!
Camurluk aliminyum.servis degistirir. Ama o parca boyasiz onarilabilir.Ankarada olsan ben onarirdim...
Fotoğraftan pek seçilmiyor ama Boya uçmuş gibi gözüküyor.
Eğer önem verdiğim bir araçsa ben bu tip hasarları maslak mtc ye yaptırıyorum.Göçük ve tampon tamiri konusunda uzmanlar.Kendi boya fırınlarıda var.( aziz ustanın boyası kadar mükemmel değil ama piyasaya göre oldukça iyi sayılır.)he fiyatları uygun mu pek sayılmaz, en azından arabana içine sinerek binmeye devam ediyorsun.
Yetkili servise kaporta boya için kesinlikle gitme bence.
Dr.Ecu
servise hic bi sekilde goturmeyın sacma salak tramer cıkarıp arac sanki cama kadar girmiş muamelesi gorecek tutar cıkmasına sebep olabilir. gecmis olsun
İlacınız melih in babası kesinlikle halleder bence , Servise gitmenize gerek yok servistekiler usta değil yapbozcu sıfır parçayı alıp takmayı en ufak şeyi abartmayı bilirler ... Geçmiş olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)