User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Peugeot 406 düşünüyorum, tavsiyeniz ve görüşleriniz nedir?

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Peugeot 406 düşünüyorum, tavsiyeniz ve görüşleriniz nedir?

4. puntişimden sonra peugeot 406 almayı planlıyorum 2000 - 2004 model arası lpg'li veya hdi

ilanlardan fiyat km aralığında bana uyanlar genelde lpgli olanlar

son sahibi olursun aldığın paraya satamazsın zarar edersin gibi durumlar açıkçası umrum dışı öyle takıntılarım yok boya değişen gibi

tek istediğim donanımlı, azda olsa yürüyen ve km'si uçmamış bir araç.

Sormak istediğim nasıl bir araçtır arıza vs durumu nedir hastalığı var mıdır? Otomatik denk gelirse otomatik olmasını isterim şanzumanı ne alemdedir?

Görüşlerinizi alabilirsem çok memnun olurum

Araca ayırdığım max. rakam 23k lira, ekstra olarak 2k lira civarıda masraf - bakım olarak kenarda ayrı tutuyorum
    - Bize Her Yer TRABZON

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 LPG li olanlarına bakın, dizelin takırtısı çekilmez. Zaten çok sesli çalışıyorlar. Eniştemde vardı, 2001 2.0 lpgli otomatik vites, sınırlarını sağlam zorlardı, en son pert etti. Tek sevmediğim yani şanzumanı, kendi kendine kalkıp yürümüyor.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 LPG li olanlarına bakın, dizelin takırtısı çekilmez. Zaten çok sesli çalışıyorlar. Eniştemde vardı, 2001 2.0 lpgli otomatik vites, sınırlarını sağlam zorlardı, en son pert etti. Tek sevmediğim yani şanzumanı, kendi kendine kalkıp yürümüyor.
    3 silindirli ibizada kullandım ses sıkıntım yok severim traktör sesini açıkçası daha az km'li dizellerini bütçeme uygun bulabilsem lpglinin yüzüne bakmam

açıkçası bugüne kadar sahip olduğum en güçlü araç 92 beygirlik c3'dü

Ama masrafsızlık açısından en iyi tercih manuel heralde

Yorumunuz için teşekkürler
    - Bize Her Yer TRABZON

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Benimde aklımda var 406, ara ara bakıyorum ama çokta niyetlenmedim. KM'ler yüksek ve çoğu lpg'li. Uzun süre ve lpg ile yüksek km yapmış araçlar açacağı masraf bakımından riskli olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde aklımda var 406, ara ara bakıyorum ama çokta niyetlenmedim. KM'ler yüksek ve çoğu lpg'li. Uzun süre ve lpg ile yüksek km yapmış araçlar açacağı masraf bakımından riskli olabilir.
    Ortalama 150 - 160 bin km'deki araçlarla ilgileniyorum abi, bi kaç kişi ile görüştüm lpgnin yakın zamanda takıldığını söylediler. Motor durumu ölçümünde az buçuk anlaşılır diye düşünüyorum araç kendini az çok belli eder zaten.

Ufak tefek masrafları illa olacaktır 12 - 15 yaşında araç bakıyorum ama alıpta motor yemesini istemem vallahi

Bi tane düşük km'li buldumda ankaraya gitmek için vakit yaratmam gerekiyor
    - Bize Her Yer TRABZON

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    o 150-160 km'lerinde ne kadarı doğru emin olmak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.2 benzin+lpg manuel vardı bir akrabada azda olsa kullandım bende, imkan varsa ve bulunabilirse memnun eder. Gidişi baya tatminkardı ve 170 hp olması lazım.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    XOr da vardı ama dizeli vardı ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Km nin orijinal olup olmadığı koltuk-direksiyon vs den anlaşılır zaten. Sağlam arabadır dizelide benzinliside. O paralara temizi bulunur illaki.

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde aklımda e36ımı satınca 406 var yada clio 2003 tek kapı. 406 dizeli takırtılı çalışmıyor bilginize üstündeki motor 20hdi motoru 2005 partner adventurede 8 sene kullandık ailece motor gayet güzel çok sesli değil . ben olsam motoru bakımlı bir 2.0 hdi alırdım.yazılım felan oynarsanız zevkli olur.almışkende fullunu alsanız bence keyifli olur şu aracada bir göz atabilrisinz ben favorilerime aldım satarsam bakıcam..
    Connecting site...
    Hakkı Can Eryüzlü...

E21hamza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatik şanzımanlarında vites geçişlerinde vuruntu oluyor, selenoid valfi değimesi gerekiyor 1.500 lira civarında masraf açıyor tabi her araçta olacak diye bir şey yok fakat bu parça değişmediyse %90 bu sorun meydana gelir. 2004 yılında tampon iç aksam jant gibi aksamları makyajlandı 2004 dizel manuel olursa tadından yenmez bir araç. Yol tutuşu olarak bir çok üst sınıf aracı alt eder. 2.0 hdi motor 109 beygire sahip bana göre aman aman bir gidişi yok fakat üstten tek eksantrik bir motora göre iyi bir performans sunuyor, yetmez derseniz chip ile oynamanız mümkün. Motor bakımları düzgün yapılmış bir 406 2.0 hdi 350k kilometreye kadar sorun çıkartmaz. Tanıdığım 0 olarak aldı 2003 yılında, 4 sene önce 370k kilometrede komple motor yaptırmış 4.000 lira harcamıştı. Temiz kullanılmışını tavsiye ederim, fiyatına göre rakibi olduğunu düşünmüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5550257/detay/

bu araç için ne diyonuz beyler

tramer kaydı yok, bi kaç parça boya ve sağ kapı sacı değişik

motorda yürüyende bir sıkıntı olmadığını söylüyor
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting Site...

bu araç için ne diyonuz beyler

tramer kaydı yok, bi kaç parça boya ve sağ kapı sacı değişik

motorda yürüyende bir sıkıntı olmadığını söylüyor
    Geçen ay bakmayı düşünüyordum ilan tarihi 1 sene öncesine ait olunca acaba satılmadı mı diye düşünüp bakmamıştım.

Kasası düzgün duruyor fakat fotoğraflar kötü çekilmiş.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kronik sıkıntıları felan var mı bilmiyorum ama kasa olarak bayılıyorum bu araçlara.

Şöyle güzel bi laci hiç fena olmaz.

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ve kardeşimin 406 mız var. Benim ki 2000 model, kardeşiminki 2003. Viteslerde ki selenoid valfleri sıkıntı olmasın, ben değiştirdim en fazla 900 tl tutuyor. Aslında selenoidleri sen alırsan 2 adet olacak daha ucuza gelirmiş sonradan fark ettim. Kardeşiminki satılık ama bütçen nedir bilmiyorum. Etek altı boyalı. Benim ki sv bva kardeşimin ki de sv modeli sunroof ikisinde de var ama benim ki şimdilik çalışmıyor 300 400 tl ye yaptırabilirmişim, bekletiyorum şimdilik. Kronik sıkıntı iyi bakım yapılmış sa selenoid çıkar o da orijinallini yaptırınca yıllarca gidiyor. Çok atik araç frenlemede süper. Tavsiye ederim.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: bütçe belirtmişsin, 22 bine satıyor kardeşim, bütçene göre de uygun istersen telini pm atarım. Yalnız iki araç ta Ankara'da.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21hamza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik şanzımanlarında vites geçişlerinde vuruntu oluyor, selenoid valfi değimesi gerekiyor 1.500 lira civarında masraf açıyor tabi her araçta olacak diye bir şey yok fakat bu parça değişmediyse %90 bu sorun meydana gelir. 2004 yılında tampon iç aksam jant gibi aksamları makyajlandı 2004 dizel manuel olursa tadından yenmez bir araç. Yol tutuşu olarak bir çok üst sınıf aracı alt eder. 2.0 hdi motor 109 beygire sahip bana göre aman aman bir gidişi yok fakat üstten tek eksantrik bir motora göre iyi bir performans sunuyor, yetmez derseniz chip ile oynamanız mümkün. Motor bakımları düzgün yapılmış bir 406 2.0 hdi 350k kilometreye kadar sorun çıkartmaz. Tanıdığım 0 olarak aldı 2003 yılında, 4 sene önce 370k kilometrede komple motor yaptırmış 4.000 lira harcamıştı. Temiz kullanılmışını tavsiye ederim, fiyatına göre rakibi olduğunu düşünmüyorum.
    308in selenoid valfini değiştirmiştim(sanırım 2 adetti) işçilik dahil 500tl mi öyle birşeydi. Çok dert edilecek birşey değil, şanzıman yağı çok önemliymiş bu arada. 406 bende severim Birkan, özellikle coupesini
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    308in selenoid valfini değiştirmiştim(sanırım 2 adetti) işçilik dahil 500tl mi öyle birşeydi. Çok dert edilecek birşey değil, şanzıman yağı çok önemliymiş bu arada. 406 bende severim Birkan, özellikle coupesini
    240 TL selonodiler 2 adet, 180 tl şanzıman yağ filtresi, AL4 şanzıman 4 litre ATF yağ alır 100 TL, toplam 520 TL + işçilik Ben al6 şanzıman revizyon fiyatı ile karıştırmışım pardon. Araba daha alınıp şanzımanı bozulmadan ne masraf çıkaracağını hesapladık. Şaka bir tarafa otomatik şanzımanda sorun varsa işin ehli tarafından yapılmalı. Otomatik şanzıman yağının fazla olması keçelerin aşınmasına az olması şanzımanın aşınmasına sebebiyet verir.

Bunlar da benim favorilerimdeki araçlar

Dizeller
    Fiyat yüksek fakat araba temize benziyor sıkı bir pazarlıkla alınabilir Connecting Site...

2004 model makyajlı kasa bu da temize benziyor Connecting Site...

Benzinliler
    Connecting Site...

Connecting Site...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    32 bin km de 99 model 406 Coupe..anlatıldığı gibiyse güzel duruyor

Connecting Site...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)