Beyler abiler çocuğun çalıştığı yerin arabasıydı çok zor duruma düştü elinden yardım gelebilecekler lütfen esirgemesin yardımını.
Ne oluyor memleket böyle, Hep Ankara'dan habire araç çalınıyor... Modifiye basit usül çalıştırılabilen immosuz Araçları evin önüne parketmemek lazım.... Çalıştıramasa bile şerefsizler koltukları maket bıçağı ile kesiyor yine zarar veriyorlar... Tech turkeydeki arkadaşlar dikkatli olsun hırsızlar burdan da araştırma yapıyordur...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Geçmiş olsun. Kullandığım güzergahta denk gelirse takip eder haber veririm. Plakayıda yaz mobilden girdiğim için okuyamadım resimden.
Geçmiş olsun Ankarada bu aralar arttı iyice sanırım aynı kişiler yapıyo Keçiören civarındanmı çalındı ?
Kamera önüne park + direksiyon kilidi ile korumaya çalışıyoruz aracı alarmı artık korumadan saymıyorum bile kötü bi durum Allah kimseye göstermesin
Allah belalarını versin bu kanı bozuk şerefsiz validesi kötü yola düşmüşün çocuklarının. Geçmiş olsun inşallah bulunur. Bende çaldırdım istanbuldan araba ankarada çıktı bu ankara ne iş böle anlamadım her hfta bir tane görüyorum nette
Hakkı Can Eryüzlü...
inşallah bulunur bizim yandaki 2 binaya birer hafta arayla hırsız girdi bu aralar ankara tehlikeli galiba
Vallahi pickup çalmaları hiç hayra alamet değil. Yapacakları büyük bir olayda kullanmak amaçlı gibi gözüküyor.. bir de özellikle Suriye'ye götürüyorlarmış bu araçları diye emniyette söylemişlerdi..
Geçmiş oldun.. İnşallah bulunur..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)