Geçenlerde forumda konusu vardı kaldırttım Estroil Blue f30 316i 2014 model 50.000deki aracım blok kırdı.Araçta boya yok. Aracı yaptırmadan satmak istesem ne kadara verebilirim?
Ekstradan Nbt(büyük ekran) cruise Control takılı
Geçenlerde forumda konusu vardı kaldırttım Estroil Blue f30 316i 2014 model 50.000deki aracım blok kırdı.Araçta boya yok. Aracı yaptırmadan satmak istesem ne kadara verebilirim?
Ekstradan Nbt(büyük ekran) cruise Control takılı
Geçmiş olsun bence yaptırıp binmek sizin için her daim daha karlı olcaktır diye düşünüyorum tabi imkan varsa.Yada yaptırıp satmak...Sebep olarak birşey söyledilermi peki![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
sıfır sandık 30 civarıydı sanırım piyasasının bi 35-40 lira altına falan gider herhalde diye düşünüyorum
Çok çok geçmiş olsun bu arada tekrardan, borusan yazılımdan dolayı mı karşılamadı?
Yazılımdan ve bakımları borusanda yapmaadığımdan dolayı almadılar. Haklılarda ayrıca adamlar hangi saatte kac kere yazılım atıldığını bile görüyor bilginize.![]()
Bence yaptırıp binin o haliyle satmak size sadece ekstradan zarar ettirecek, a3te şanzumanla alakalı sorun yaşadığımızda uğraşmamak için o haliyle çok aşağı bi fiyata vermiştik sonradan çok pişman olduk
hatta ghibli06 bülent abi, bir arkadaşının servisi olduğundan falan bahsetmişti bence yardımcı olabilir en azından fikir anlamında bir danışın..
Dışarda 20.000tlye sandık bulunuyor. Blok vs işine girersen 7.000 10.000 arası değişiyor. Uğraşmak istemiyorum açıkçası
blok kıran makinede kapak vs çok sağlam olacağı kanısında değilim ben , komple sandık 0 olarak alınır yada çıkma bulursunuz çalıntıdır changedir bilmem içiniz nasıl rahat eder o ayrı. borusanda s85 e 30bin € + kdv çektiler üstünede boru gibi işçilik. Yazılımdan araç blok mu kırarmış birde ? Detay verir misiniz?
Başkası olsa vurup pert etmişti tebrik ederim böyle bir yola girmediğiniz dürüstülüpğünüz için,ama bencede dışarıdan 20-25 bine toplanır diye düşünüyorum sonrada satarsanız daha uygun olabilir
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
aracın yazılımdan dolayı blok kırdığını düşünmüyorum sadece 4.000km yazılımlı kullanılmış adamlar km detayı bile verdi fakat daha öncedende bir çok araç blok kırmış aynı motorda fakat yazılım var diye garantiden çıkartıyorlar
valla çok geçmiş olsun. artık adamlar yazılımı anlıyorlar garanti var iken yazılım yaptırmamak lazım. zevkimizin içine ettiler ama adamlar haklı. sizin içinde büyük şanssızlık olacağı varmış demek lazım.araca binmeyi düşünüyorsanız maddiyatınız var ise dışarıda düzgün bir yerde güzelce toplatın.araçtan soğuduysanızda o şekilde satmaya çalışın ama alıcısı sıkntı olabilir herkes uğraşmak istemez galericiler ölü fiyat çekerler vs
Bence satmaya uğraşıp binbir türlü adamın ağzından çıkacak abuk subuk lafları dinleyeceğinize verin kaliteli,düzgün işçiliği olan bir yere motoru yaptırın. Bu arada geçmiş olsun, yazılım softmuydu? Diğer konuyu görmedim.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)