Cuma günü aracın lpg bakımını brc yetkili servisinde yaptırdım. Ne olduysa ertesi sabah oldu. Cumartesi günü aracı çalıştırıyorum, benzinden lpgye geçtikten sonra (hararet çizgisi yeni yeni çıkıyor, motor henüz soğuk) 3000-4000 devire kadar gaz verdikten sonra araçta devir 0 lara düşüyor ve stop edecekmiş gibi oluyordu. Hararet normalde döndü ancak hala gaz verdiğimde devir düşüyor araba deli gibi titriyordu. 5-10 dakika aracı kullandıktan sonra aracı durdurup bir daha çalıştırdım, bu kez hiçbir şekilde devir düşmesi ve titreme sorunu yaşamadım. Herhalde sıkıntı geçti deyip arabayı akşam park ettim. Bugün tekrar sabah ilk çalıştırmada lpgye geçince yine 3000-4000 aralığında gaz verdim aynı şekilde devir sıfıra kadar düştü ve otomatik aracım stop etti.(Araç ep2, d16v1 vtec2 motoru var) Bu lpg bakımı yapan arkadaş önce lpg filtresini değiştirdi, sonra bi parçanın vidalarını gevşetip gazını aldı içeri götürdü bişeler yaptı geri taktı. Herhangi bir kaçak v.s yok sizce sorun ne olabilir? Motor tamamen ısındıktan sonra stop etme titreme herhangi bir sorun olmuyor.