bu haber doğru biliyormusunuz
babama`da benzeri oldu.
http://www.yeniasya.com.tr/yurt-habe...n-geldi_374341
bu haber doğru biliyormusunuz
babama`da benzeri oldu.
http://www.yeniasya.com.tr/yurt-habe...n-geldi_374341
Malesef dogru,bende aksam 1 kez poz verdım,her yerde kamera ve ortalama hız olcum kameraları var.
Ordu fatsa arası,dıkkat edılmezse yaklasık 3.000 tl ceza yemenız cokk basıt. Anlattıgım km 45km ıcerısınde!
Ön plaka sökük gezmenin cezası 80 tl ve trafikten men ediliyorsunuz.plakayı takıp cezayı ödedikten sonra emniyete gidip memura araca baktırıyorsunuz men 5 dakıka içinde kalkıyor bilginize.
Yol boyunca 90 ile gitmeme rağmen toplasanız 2 dakika etmeyecek şekilde sollamada 140 km hıza çıktım ve aracı sollayıp sağ şeride girip 90 ile neredeyse istanbula kadar geldim.
140'a çıktıktan 5 dakika sonra cep telefonuma şu msj gelditeknolojiyi epey kullanıyorlar
Olay Samsun terme ilçesi sakarlı mevkiinde oluyor
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Aynı durum Samsun'da başıma geldi, Samsun'da maksimum 15 dakika durdum iki adet üstelik aynı yerde aynı cezayı iki dakika ara ile göndermişler. İtiraz ettim bekliyorum sonuçlanmasını. -Bahsettiğim radar cezası değil o yüzden fotoğraf yok.-
52 sehre bir arkadasımın babası kuruyor.. karın %30 u devlete..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Bende şehirler arası ana yolda 68 ile yeşil ışıktan geçtiğim için 391 TL ceza yedim. Bubi tuzağı gibi eds koyuyorlar gerçekten ne desek boş...
Radarlar 18.11.2015 te aktif oldu diye biliyorum.O gün Trabzon'dan Samsun'a geldik.Ancak sistemin aktif hale geldiğinden haberimiz yoktu..Sadece 107 km/h ile 1 adet ceza yemişiz 391 TL. Hem sevindim hem üzüldüm. 1 ay içinde 3 kere kullandım o yolu çatır çatır flaşlar patlıyor hızlı gidenlere.Yol çekilmez oldu.
Ordu/Fatsalıyım bu zaman kadar zaten samsundan ıtıbaren radar kuruyorlardı şimdi işi teknolojiye dökmüşlerBuyrun radar noktaları ve hız sınırları
![]()
İktidarın tulum çıkardığı iller bunlar.
Müstehak
Simdide bu radarı savunan sosyal mesajlarda atılır.
Sonrada unutulur nasılsa unutmak bu isin fitratinda var
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)