Ocakta kısmetse teslim olucam evde benden başka araç süren yok arabamıda çok seviyorm vede saymak istemiyorum kapalı garaj bulamadım branda alsam iş yaparmı değerli fikirlerinizi vede önerileriniz bekliyorum
Ocakta kısmetse teslim olucam evde benden başka araç süren yok arabamıda çok seviyorm vede saymak istemiyorum kapalı garaj bulamadım branda alsam iş yaparmı değerli fikirlerinizi vede önerileriniz bekliyorum
Bence branda alıp dışarı koyma. Kar yağar üzerine don olur bir şey olur boyaya zarar verebilir. Bence uzakta olsa bir yerde kapalı garaj bul kafan rahat etsin
instagram.com/omersaglm
kapalı bir otoparkla anlaşma yapabilirsiniz , aklıma ilk gelen o oldu. tanıdığınız birinede anahtarı bırakırsınız haftada bir çalıştırıp fan açtırsa sanırım döndüğünde bir problem yaşamazsın.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
kapalı garaj yoksa satın dışarıda branda vs ile olmaz güzel bi garaj varsa koyun evden biri haftada bir marş yapsın sıkıntı olmaz ama kapalı yer kesin şart.
Eğer araç bir sene boyunca çalıştırılmazsa veya içindeki benzin yenilenmez ise, geldiğinizde o yatmış benzini kullanmayın.Bir sene gümrükte yatmış megan 2 aracımda yarım depo benzin vardı tabi çekmeye kıyamadım ve kullanmaya başladım ertesi gün enjektör arızası verdi, benzini çektik geri ve enjektörleri temizletmek zorunda kaldım..
Getir kardeşim var kapalı otopark deprem yangın garanti veremem ama![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
aracı kaç ay kullanmayacaksınız ?
içinde değerli eşya bırakmazsan, anahtarı da sende olmak kaydıyla kapalı otopark konusunda yardımcı olabilirim sanırım ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
farklı bir önerim var
gideceğin yer belli ise gideceğin yerin durumuna göre oraya götür, en azından çarşı izinlerinde biraz çalıştırırsın hatta belki kullanırsın
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Benim askerlik Şırnaktaydıda,abim muğla merkezde yapmıştı. E36 m3le gelen,izinlerde dolaştıkları bir arkadaşını her askerlik muhabbeti açıldığında anlatır (:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)