Arkadaşlar herkese merhaba astra j aracımı yaklaşık 1 ay önce aldım daha konu açıp tanıtmak bile nasip olmadı. Aldığımda sağ ön kapı önceden boyalıydı ve 5-6 cm lik bir vernik atması mevcuttu yaptırmak için arkadaş tavsiyesiyle ankarada bir oto boyacıya gittim baktı etti lokal boya olmaz kapıyı komple boyayalım dedi bende zaten kapıda boya olduğu için ve temiz iş çıksın diye tamam dedim renk farkı olurmu diye sordum oda olur ancak farkedilmeyecek düzeyde olur ancak oto boyacı anlar dedi bende tamam normal insanın bakınca gözüne çarpmayacak derecedeyse sıkıntı yok dedim ve arabayı bıraktım almaya gittiğimde şok oldum resmen ton farkını çocuk bile baksa anlayacak derecede sırıtıyordu ustaya söyledim okadar olur sen oraya odaklandığın için gözüne batıyor içine sinmezse ileride tekrar boyarız abi falan dedi bende arabayı aldım çıktım. Ton farkı çok rahatsız ediyor beni arabadan soğudum resmen acaba benmi çok titizim fotolara bakın siz karar verin lütfen. Ankarada bu kapıyı renk tonu farkı olmadan boyayabilecek bir oto boyacı tavsiyesi olan varsa çok makbule geçer.
![]()