dün merter mc de plaka camda diye aracımı bagladılar
plaka camda dıye baglamazlar sana uyuz olmuşlardır...geçmiş olsun
www.honda-tech.com
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
bu aralar polisler acayip gıcık oluyor modifiyeli arablara dikkat edin..
benimde camda plaka ama her defasında da tampona indir diyor ok diyorum. hiç sorun yaşamadım.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
ztn merter mc mimlenmiş biyer orda arabalrı çekip başında takılırsanız bağlarlar ama normal gelenler gibi otoparkında arabayı bırakıp içeride otursanız nasıl bağlayabilirlerki
Team PAŞAOĞLU
Böyle bi sebepten dolayı aracı bağlayamazlar ki ya..Mutlaka onun altından başka birşey çıkar emin ol..ceza olarak hangi madde diyor ?
park halindeki aracı nasıl bağlarlar ya.bu kadar basit değil bu işler.gidin hakkınızı arayın.heryere şikayet edin.hatta dava açın.trafikte olmayan bir aracı ancak,haciz,ihbar,çalıntı kaydı gibi ihbarlardan dolayı bağlayabilirler
son 2 senedir merter mc in boku çıktı park halindeki arabayı bağlıyamaz bence sen hakkını ara şikayet et inan sonuca ulaşıyo
4.5 sene plakasız ve ezozla gezdim izmirde 1 kez ceza yedim...onuda babam yemiş:P
www.honda-tech.com
onlarda çekiyoruz hepsini demişler bakana. enerji bakanımız Allah razı olsun kendinden
ülkedeki boşa yanan sokaklambalarını felan görmüyolar arabalar dikkatini cekmiş beyfendinin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)