Aracımı Ispartadan derin araştırmalar sonucu kimi zaman sizinde başınızın etini yiyerek konularlaotomatik elegans beyaz ve orijinal bir araç buldum ve gözümü kapatım gittim yanına. Aynı araç sahibinin de dediği gibi çiziksiz 37 bin km de çiçek gibi bir honda ile karşılaştım. Serviste 10bin km önce brc lpg taktırmış bütün bakımlar serviste yapılmış evin 3. aracı
ıspartada okumuştum zaten arabalarının temiz olduğunu biliyordum ve korksamda uçakla antalya ve ordan ıspartaya geçip direk noterde soluğu aldık
Bütün etiketler üzerinde maşallah kapı eşik bantlarına kadar.
Bu arada hala fabrika çıkışlı lastikler üzerindehala diş derinliği yarının üstünde
Araç uzun yolda adanaya gelirken 37 litre gaz ile 460 km yol gitti şehir içi 300 km gidiyor. Golf 7 den sonra mükemmel ekonomik geldive hız olarak hantal diyenlere şaştım şahlatmak istiyorsan F1 e alacaksın vu tu tu tu tu işlem tamamdır
![]()
Bu arada bu konuda beni yanlız bırakmayan ve değerli fikirlerini benimle paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum .
Unutmadan ekleyeyim özellikle Asım omrasm01 kardeşime teşekkür ediyorum ne yaptın diye diye heyecanımı iki kat arttırarak tavan yaptıran adam
2010 elegans 37bin km otomatik Exlance'm sizinle ...
motorumuza da gerekli bakım yapılmıştır.
Maşallah ... Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...