User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Üniversitede çalışacak yeni mezun veya 1-2 yıl tecrübeli MÜHENDİS Arıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Üniversitede çalışacak yeni mezun veya 1-2 yıl tecrübeli MÜHENDİS Arıyoruz.

Arkadaşlar,

İstanbul'da bir vakif üniversitesinin HSE Departmanında çalışacak, mevzuat-iş güvenliği-güvenliği yaşam ve çevre noktalarında kariyerini ilerletmek isteyen.(Tecrübe şart değil)

Yol+Yemek+Özel Sağlık Sigortası+ 4 Yıllık lisans eğitiminin ve mühendisliğin yetkinliğine değecek bir maaş.(1750-1500 gibi rakamlar değil)

Gereken şartlar;
    (Tercih sırasına göre)

Çevre-Makine-İnşaat-Elektrik-Endüstri mühendisliği bölümünden mezun.

Sular seller gibi İngilizce bilen, rüyalarını bile ingilizce görecek seviyede.

Koç-Sabancı-Bahçeşehir-Bilgi-Bilkent-YTÜ-İTÜ vb. mühendis yetiştiren üniversitelerden mezun.

ERKEK OLMASI ŞART.

Varsa yanınızda, yörenizde böyle bir arkadaşınız,kardeşiniz bana forum üzerinden ulaşabilirsiniz.

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğiniz üniversiler haricinde bir üniversiteden mezunum(Doğu Akdeniz Üni./KIBRIS), İngilizcem iyidir ancak sertifikalı ya da diplomalı bir eğitim kanıtım yok. Askerliğimde 2017 temmuza kadar tecilli. Bu süreç içinde bedelli çıkarsa bedelli yapmak niyetim. 27 Yaşındayım. Sizler için uygunsa başvurmak isterim.
    dinamomotorsport.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sular seller gibi İngilizce bilen, rüyalarını bile ingilizce görecek seviyede.

İmza yazısı olacak bir söz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merakımdan soruyorum, yurtiçi ve bir Türk kurumunda HSE/SEÇ pozisyonu için neden bu derece ingilizce gerekli ?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ingilizce öğrenildiği süreçte rüyalar da ingilizce oluyor yanlış olmasın

valla mezun olmuş olabilsem başvururdum heralde, umarım işi alan arkadaş hakkıyla çalışır memnun kalır

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ktünün bi kez daha teknik uni yerine konmadigi tasdiklenmis oldu
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Strich Acht Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merakımdan soruyorum, yurtiçi ve bir Türk kurumunda HSE/SEÇ pozisyonu için neden bu derece ingilizce gerekli ?
    Yurtiçinde ancak paydaşlarının %30-35 i yabancı.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşı ilandan dolayı tebrik ederim, bir kardeşimize iş sağlayacak olması çok güzel

amma ve lakin iş hayatına atılacak ve yeni mezun olanların işinin ne kadar zor olduğunu da gözler önüne seren bir ilan.

Ayrıca demek ki neymiş üniversitelerin niceliğini (sayısını) artırıp her köşe başında avm üniversitesi kurdurmak yerine

niteliğini artırıp kaliteli eğitim veren ve yetkin insan yetiştiren kurumların olması gerekliliğini de anlatmış. Al sana gerçek Türkiye özeti.

Murat Hüdavendigar Üniversitesi öğrenci sayısı 56 şaka gibi.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşı ilandan dolayı tebrik ederim, bir kardeşimize iş sağlayacak olması çok güzel

amma ve lakin iş hayatına atılacak ve yeni mezun olanların işinin ne kadar zor olduğunu da gözler önüne seren bir ilan.

Ayrıca demek ki neymiş üniversitelerin niceliğini (sayısını) artırıp her köşe başında avm üniversitesi kurdurmak yerine

niteliğini artırıp kaliteli eğitim veren ve yetkin insan yetiştiren kurumların olması gerekliliğini de anlatmış. Al sana gerçek Türkiye özeti.

Murat Hüdavendigar Üniversitesi öğrenci sayısı 56 şaka gibi.
    her önüne gelen eski binaları ( bildiğiniz binaları - belediyeleri ) üniversite yaparlar ise olacakları bunlar.
    adım başı avm gibi, üniversite oldu her yer.. Bir çoğu da sanırım gereksiz .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara olaydı iyyiydi yaw ankaraya taşısanız olmazmı işi ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtiçinde ancak paydaşlarının %30-35 i yabancı.
    ben yine de bir HSE personelinin sunum, duyuru, rapor dışında yabancı paydaşlarla ilişkisini çözemedim. onlar için de belli seviye yeterlidir.
    vardır bir bildiğiniz diyerek konuyu uzatmayacağım.

sorma nedenim, Türkiye'de bir çok işveren anlam veremediğim pozisyonlara mükemmel ingilizce istiyor, özel bir neden mi var merak ediyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi ingilizce artık nerdeyse birçok sektorde şart , türkiye sınırları içerisinde olsanız bile muhattap olduğunuz türkçe bilmeyen çok fazla insanla karşılaşıyorsunuz ek olarak yurt dışı irtibat halinde olunması gereken çok durum var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngilizcem az seviyede ama hiç yok da diyemem
    Erkeğim
    İstanbulda yaşıyorum
    Çevre Mühendisiyim inşaat sektöründe 1 yıllık tecrübem var, 1 aydır işsizim. Eğer ilgilenirsen iletişime geçersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yine de bir HSE personelinin sunum, duyuru, rapor dışında yabancı paydaşlarla ilişkisini çözemedim. onlar için de belli seviye yeterlidir.
    vardır bir bildiğiniz diyerek konuyu uzatmayacağım.

sorma nedenim, Türkiye'de bir çok işveren anlam veremediğim pozisyonlara mükemmel ingilizce istiyor, özel bir neden mi var merak ediyorum.
    Hayır, aslında olay şu rapor,duyuru,sunum dışında sahada ve solution center denilen track-it sistemine düşen şikayetlerin %100 kurum içi yazışmalar ingilizce oluyor. (Akademisyenler,öğrenciler, idari çalışanların %20 si yabancı) İngilizceyi bilmeyen birisinin bu sorunu anlayıp,çözüm üretim, çözüme ilişkin ingilizce rapor yazması bekleniyor.

Yani ingilizce bilmemek değil, türkçe bilmek bu kurumda ekstra bir yetkinlik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi ingilizce artık nerdeyse birçok sektorde şart , türkiye sınırları içerisinde olsanız bile muhattap olduğunuz türkçe bilmeyen çok fazla insanla karşılaşıyorsunuz ek olarak yurt dışı irtibat halinde olunması gereken çok durum var
    Hayır, aslında olay şu rapor,duyuru,sunum dışında sahada ve solution center denilen track-it sistemine düşen şikayetlerin %100 kurum içi yazışmalar ingilizce oluyor. (Akademisyenler,öğrenciler, idari çalışanların %20 si yabancı) İngilizceyi bilmeyen birisinin bu sorunu anlayıp,çözüm üretim, çözüme ilişkin ingilizce rapor yazması bekleniyor.

Yani ingilizce bilmemek değil, türkçe bilmek bu kurumda ekstra bir yetkinlik
    kesinlikle ingilizce gerekliliğine katılıyorum ancak, iş ilanlarındaki ifadeler bence çok uçuk, sizin de bahsettiğiniz işler dahil çoğu iş için orta seviye yeterli atla deve değil yani.

ben 4 ay öncesine kadar 4 yıldır y.dışı oil&gas şantiyelerinde kontrat-project control olarak çalışıyordum, yine de sorsanız sular seller gibi biliyorum diyemem.

ama sebebi, öğrendikçe daha ne kadar bilmediğimi de öğrendiğim için.
    bana 0 km üni mezunuyken de sorsalar ingilizcen nasıl diye, iyi derdim. yine iyi diyorum... ama bu arada kendimi 5'e katlamışımdır mesela

memlekette doğru düzgün ingilizce eğitimi veren kurum yok ki yeni mezun olup çatır çatır dil bilsin... bence gençlere biraz opsiyon, şans tanınmalı. iş işte öğrenilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuyu okudum ve okulu bıraktığıma memnunıyet duydum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle ingilizce gerekliliğine katılıyorum ancak, iş ilanlarındaki ifadeler bence çok uçuk, sizin de bahsettiğiniz işler dahil çoğu iş için orta seviye yeterli atla deve değil yani.

ben 4 ay öncesine kadar 4 yıldır y.dışı oil&gas şantiyelerinde kontrat-project control olarak çalışıyordum, yine de sorsanız sular seller gibi biliyorum diyemem.

ama sebebi, öğrendikçe daha ne kadar bilmediğimi de öğrendiğim için.
    bana 0 km üni mezunuyken de sorsalar ingilizcen nasıl diye, iyi derdim. yine iyi diyorum... ama bu arada kendimi 5'e katlamışımdır mesela

memlekette doğru düzgün ingilizce eğitimi veren kurum yok ki yeni mezun olup çatır çatır dil bilsin... bence gençlere biraz opsiyon, şans tanınmalı. iş işte öğrenilir.
    Aslinda cok haklisiniz, ogrendikce ne kadar bilmedigimizi anladigimiz icin hic tecrubesi olmayan kisilerin onumuze dusen CV'lerde ingilizce "tabiii var upper level" seviyesinde oldugundan maalesef boyle bir ayrintiyi sunmamiz gerekiyor.

Santiye tecrubelerimde bende size katiliyorum cunku karsinizda derdinizi anlatmaya calistiginiz beyaz baret, oda isin icinde ki terimleri anliyor burada ise biraz simarik, biraz dunyanin etrafinda dondugunu dusununen ve en onemlisi fikir ve bilgi aahibi olmadan zikir sahibi olan insanlara dert anlatiyorsunuz.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim cv ye kalırsa ingilizce anadilim gibi konuşmam lazım ama surunuyorum, ingilizce bilgisyar mühendisliği sonuçta ama oyle olmuyor işte surunuyoruz en buyuk pişmanlığımdır

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bozok mezunuyum, gidiyorum
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)