yurtdisina bir is yapmak uzereyim aylik 50 tona yakin bi hammadde gideri olacak kiloda 1 sent bile degerli hale geldi artik bu sektorde olan varmi iki tarafinda isi cozulsun![]()
yurtdisina bir is yapmak uzereyim aylik 50 tona yakin bi hammadde gideri olacak kiloda 1 sent bile degerli hale geldi artik bu sektorde olan varmi iki tarafinda isi cozulsun![]()
İlker G.
istenen hammadde tam olarak nedir? Üretim alanı olarak pvc tpe epdm buna silikon vb maddeler üzerine işletmemiz yardımcı olmaya çalışayım...
imza...
gpps kristal
pp polipropilen moblen yani
her ay ikisindende toplam 50 tonu bulacak
90 gun vadeli odeme
İlker G.
granül işinize yararsa ben aylık 12.5 ton alıyorum polipro diye bir firmadan. gebzede
tabiki granül olduğu için bir parti diğer parti gibi kaliteli olma olasılığı düşük malesef
SENSİN.
okan var...
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=139
Bende yardımcı olabilirim 1 ay öncesine kadar compound sektöründeydim şu an Ar-Ge si ile uğraşıyorum
abs nin esayem dıye bı hammadesı varmıs tam olarak ısmını bılmıyorum yanlıs yazmısda olabılırım normalde krısal basıyoruz bız ama ustune baskı yaparken kırılıyor esayem deneyın dedıler kırmızı renk kırmada olabılır fiyat bılgısı olan varmı aceba
piyasa şartları bizi peşin çalışmaya sevk ediyo
ayrıca ahmet kankama güzel referansı için teşekkür ederim
34 VAY 68 törkiş hatrot
Biz Petkim ve Ravago ile çalışıyoruz tabi aylık yada yıllık tonajlarımız çok çok yüksek
Bu işi yapan dostlarımız kimler ise bilelim muhakkak birbirimize ihtiyacımız olur.
Bende plastik hammadde işi yapıyorum arkadaşlar özellikle orjinal elastromel tarzı malzemeler satıyorum onun haricinde orjinale yakın ikinci kalite granül malzemede var elimde ihtiyarcı olana yardımcı olabilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)