C4 ... havalandırmanın yanında ki parçanın araç kokusu takma yeri oldugunu yıllar sonra anladım![]()
Ha birde topidonun buzdolabı oldugunu yeni öğrendim... O kadar uzun yola çıktım sidik gibi kolaları içtik bilsem oraya koyardım![]()
C4 ... havalandırmanın yanında ki parçanın araç kokusu takma yeri oldugunu yıllar sonra anladım![]()
Ha birde topidonun buzdolabı oldugunu yeni öğrendim... O kadar uzun yola çıktım sidik gibi kolaları içtik bilsem oraya koyardım![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Astra F varken, arka cam rezisdansını bulamıyordum, 2 sene sonra tesadüfen kalorifer kademe düğmesini kendime çekince çalıştığını öğrenmiştim.
peugeot partner 2004 model eski aracımda aracı stop ettikten sonra, far koluyla 1 defa sellektör aptığımda farlar acık kalıp belirli bi saniye sonra 3 sene kullandım sonradan öğrendim)
Skoda Superb aracı stop ettikten anahtarı çekmeden bir kez selektör yapınca anahtarı çıkartıp kapıyı açtığımda arabanın follow me home özelliği varmış ve bu şekilde devreye giriyormuş öğrenmiş oldum![]()
1 dakika farları açık tutuyor, evimin karanlık kapalı otoparkında baya iş görüyor. Otopark ışıkları sensörlü olduğu için ışıkları yakana kadar maymunsal hareketler yapmak zorunda kalıyordum kol bacak sallamak suretiyle![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
belki lan bu abimizde malmış diyeceksiniz ama bende clio 4 lerde frene sert şekilde basılı tutup bırakınca aracın hill holderının devreye girip frene devamında hiç basmak zorunda kalmadan aracı tutuğunu öğrendim (utandım şu an kendimden)
Şirket aracının kapı kilit tuşuna uzun süre basınca otomatik devreye girdiğini dün öğrendim.
teker dönünce otomatik kitliyor artık kapıları. Dokker de bu özelliğin olduğunu bilmiyordum![]()
focusta aux girişi olduğunu (torpidonun içine koymuşlar. başka yer yok trednline arabada zaten) 3 sene sonra öğrendim.
C4 te anahtarın kilit tuşuna uzun süre basınca camların kapandığını aracı sattığım arkadaşa teslim ederken öğrenmiştim, sğrğcğ cam düğmesinin kapama yönü bozuktu.Kışın yağmurda vs kapanmadığı için çok zorluk çekmiştim.O zaman bilseydim diye az dövünmemiştim
![]()
Arka kol dayamanın içindeki çantanın ne işe yaradığını öğrendiğimde de şaşırmıştım![]()
Kol dayama açılıyor arkasında kapağın içinde katlanmış çanta var. Bu çantayı kullanarak kayak takımlarınızı bagajdan kol dayamanın içinden geçirerek özel çantası ile taşıyabiliyorsunuz.
Fotoğraf olarak Audi bulabildim ama hangi modellerde var bilmiyorum.
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kia Opirus marka aracımda farlar kapalı iken (önünde 4 adet bölüm bölüm far ve uzun yeri var mercedes gibi) sellektör yaptığımda uzun ve normal farların aynı anda yanıp sönüp gündüz gözü resmen şimşek çaktırdığını daha geçen gün aracına pasta cila yaptıran bir 5 kasa sayesinde yansıma yoluyla öğrendim.. İrkildim, titredim keyif aldım![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)