s.a Arkadaşlar aracıma downpipe ve yazılım yaptırmayı düşünüyordum
yazın nasip oldu yaptırdık egzozcuda iki gün yattı araba
downpipe ın yapıldığı egzozcu ahmet harmankaya
yazılımda Süleyman Kavasçınay Ecutech
şimdi gelelim şikayetçi olduğum yerlere aracımda downpipe yapıldıktan sonra araç oynatılmadı dosyası okunması için marşa basılmadan kontak açılmıştır
dosya okundu editlendi geldi sonra yüklendi araca
marşa bastık araç çalışıyor motorunda rölantide veya sesinde hiç bir sıkıntı yok
araca baktım göstergelerde bir işaret çıkıyor arıza işareti bir türlü söndüremedik Teknik Vw diye servise çektik aracın başındayım bu sefer kendim
arıza koduna bakılmak için vcds bağlandı arıza kodu alındı
arıza kodu Isı sensörü bozulmuş onun hata kodunu veriyor
tekrar uygun yazılım alındı yine aynı sonuç o ışık beliriyor
akşam oldu iyice 11 12 ye kadar uğraşılıyor
ama nafile ayreten fan çalışıyor 10 dk sonra kapatıyor yağ sıcaklığı 50 de bile değil fan açıyor araç
gelelim konunu özüne Teknik vw deki ustalar sensörün bozulduğunu illa değiştirip öyle binilmesi yoksa kaput kaldırıp akü kutupbaşları söküp tekrar takılmasını dediler 1 hafta bu rezillikle gezdim cafeye gidiyorum kaputu kaldırıyorum staja gidiyorum geç kalıyorum bunu yaparken Allahda İş veren anlayışlıydı arkadaşalar arasında alaya konusu olmasıda cabası
Downpipe ı Süleyman kavasçınay ın tavsiyesi üzerine gittim ve sağlam sıfır arabayı arızalı bir şekilde teslim etti sensör bozulduğunu söylediğimizdede kabul etmedi
belki yazılımdandır dedi ben inanmadım çünkü araç onun garajından çıkmadan önce veriyordu arızayı uzun lafın kısası sağlam sıfır aracı 15 bin km bakımdan yeni çıkmıştı her seyi kontrol edildi arıza lı bir şekilde teslim etti fiyattada söylediğinin üstünü istedi sonrasında hatırlattık kendisine bir şekilde olması gerekn fiyattan yaptık
sonra ben sensör buldum geldim her masrafı kendim üstlendim sensör konusunda süleyman ve ahmet e ikisinede sordum bu sensör nasıl bozuldu dedim cevap sensör bu tak çıkartla bozulmaz sağlam yapılıyor dedi eyvallahda arıza yoktu dedim benim senden aldıktan sonra bu ışık belirdi dedim bana arızalı bir şekilde getirmediğini nerden bileyim dedi o zman oynamasaydın diyince susuyor tlefonda ve yerine gittim aynı muhabbet burada süleyman kavasçınay ın tavsiyesiyle gittim yanımızda konuda ahmet haksız sessiz kalıyor ben bunu konyaya draglara geliyorlar parça değişikliği icab ediyorteknik vw hariç süleyman ve ahmete size tavsiyem ticaret yapmayın bu benim fikrimdir karşı olanlar olabilir konuşmak isterim ecu tech firmasına yazılım konusunda başarılar diyorum emekleri için teşekkürler parasıda aldığımız hizmete sayıyorum