https://www.youtube.com/watch?v=Crk3Ti3mDMM
yaptıklarını tasvip etmesem de motora epey hakim birisi.
https://www.youtube.com/watch?v=Crk3Ti3mDMM
yaptıklarını tasvip etmesem de motora epey hakim birisi.
adama girilecek delik vermeyegör
yetenekli ve şanslı
Makinanin ses iyi guzel hos ama kaldirimda insanlari taciz ederek gitmesi yakismamis. Kaldirimda bana denk gelse dusururum motordan net
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Otomobilleri video çekip sosyal medyada afişe etmesini biliyorlar, ama gel gelelim kazaların çoğu kendi hatalarından oluyor. Bu video'da o kadar masum olmadıklarının kanıtı.
hepsini geçtim o trafikte aradan bir insan çıksa gitti.hadi arabada vurur düşersinde insana çarpınca öyle olmuyo
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Bunun geçtiği yerlerde makasa çıkmış iki otomobil olsa facia olur.
Bazı yerlere bodozlama çapraz çıkmış
Kaldırımda böyle gitmeye devam ederse yakında biri döver bunu . Ölmeyi bayılmak sanan bi arkadaş daha işte
oha çok sakat!
yakında patlar bi yere o..
istanbul trafiği böyle actionları kaldırmaz
-bizde adam sola sinyal verir sağa döner (genelde sinyal vermez ama diğeri daha tehlikeli)
-en soldan en sağa dalar (sapağı kaçırdı ya dünyanın sonu geldi)
-yola atlar tarrraak gibi (gobi çölündeyiz sanki)
-aniden sol yada sağ şeritte durur, korna çalarsın ne var gibilerinden el işareti yapar bide (aaa..mmm var)
Kırmızı Corsa hatalı.Zaten yol gitmiyor yolu niye kesiyorsun adamlar gitsin işte.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Boşyere burayada giriim demek için bir sürü gereksiz yerden geçmiş.
Amacı trafikte hızlı ilerlemek değil videoyla insanlara göstermek bence.
ktm aldım ben motorcuyum medeniyet sembolüyüm siz trafikte bekleyin ben uçar kaçarım kafaları güzelde başkasının başına bela olmasa bari
son dönemde çok moda oldu hızlandırılmış videolar bundan sonra tüm makaslara 30 la girip 300 havası vericem![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)