Herkese selam arkadaşlar.Uzun süredir forumu takip ediyorum. Çok güzel araclar var maşallah herkeze şimdiden kazasız belasız.Çok sıkmadan kısaca özetliyim konuyu.Arac bildiğimiz brodway ne amcadan ne dededen nede nineden sıradan bi vatandaştan satın aldım daha önceden 01 civic 1.6 ies 99 civic 1.4 is 04 corsa 1.3 cdti 01 corsa 1.4 comfort araçlarım oldu ev aldığım için bir süre araçsız kaldım.Yaklaşık 3 ay önce de suanki aracım olan BRO yu buldum ve aldım.
Bu aracı aldığım ilk gün.aracın kronik herhangi bir problemi yok.Tek parça değişen komple boyalı.Aldığımda 197*** kusurdaydı şuan 199*** larda [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Aldıgımda gostergedeki ve cam kaldırma butonlarıdaki neredeyse hiç bir lamba yanmıyordu gostergeleri ve butonları sokerek bütün ampülleri değiştirdim.açmışken içlerinide guzelce temizledim
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
renault yazısının ve aracın bir kac yerinin aldığım kişi derby ile ırzına geçmiş onlarıda temizledik tabiki
[IMG][/IMG]
daha sonra kendine getirebilmek için zımpara+pasta+cila ile giriştik arabaya ve bana göre bayada etkili oldu
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
buda bonus
[IMG][/IMG]
vakit buldukca elden gecireceğim yerler olacak.stop camlarını füme ile değiştirdim.tamponlara el atıcam arac rengine yada orjinal rengine boyatabilirim.Çıtalar ve aynalar elden gececek laguna lip yada golf 3 lipi takabilirim suan ilk önceliğim coil uzun zaman birlikte olacagımı için yavaş yavaş eksikleri tamamlıyorum.Resimler telefola cekildi kalite düşük kusura bakmayın.Allah herkezin gönlüne göre versin.Bir maşallahı eksik etmeyin.Biraz uzun oldu sıktıysam affola..