Selamlar, fazla açıklamaya gerek duymuyorum fotoğraflar anlatır, sorun öneri görüş eleştiriye açığım, mantık çerçevesinde bir topic olmasını dilerim
![]()
Selamlar, fazla açıklamaya gerek duymuyorum fotoğraflar anlatır, sorun öneri görüş eleştiriye açığım, mantık çerçevesinde bir topic olmasını dilerim
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Kazasız belasız şeker jojuk![]()
nediyek sıvap eyirmibir hayırlı olsun güzel araba
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Hocam hayırlı uğurlu olsun sahip olmak istediğim araçlardan biri kendisiacaba bi yürür videosu varsa görmek isteriz hocam
kazasız belasız sürüşler.
Maşallah güzel görünüyor , yürür durumu nasıl ? sizin aracınızı görünce ilandaki m5025 swap kırmızı e21 aklıma geldi.
çok zevkli olmuştur ...
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Maşallah, gayet güzel motor konusunda diyecek yok, kaporta olarak iyileştirmeler yapılabilir zaten kaporta boyaya girer diye düşünüyorum, girmişken çamurluk ağızlarının da düzeltilmesini ve e12 aynası yerine nikelajlı e21 aynasının takılmasını tavsiye ederim. Kazsız belasız kullanmak nasip olsun güle güle kullanın. Yürürken videosunu bekliyoruz.
Herkese teşekkürler arkadaşlar, tanıdık bir arkadaşımın Scirocco'su ile denedik aramızda itiş kakış yok tamamen zevkine stres atmaya yönelik gazladık, zaten ben hızlı vites atmadım tamamen o da zaten 1-2 vitesi devri beklemeden attı gördüğünüz gibi bende 6700 7000 gibi vites attım 7500 kadar dolu dönen bir araba olmasına rağmen güldük eğlendik video aşağıdadırİyi seyirler..
Link; https://www.youtube.com/watch?v=U_GQceXBQ4k
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)