Guzel ulkemizde bunları gormek bana cok ama cok gurur veriyor. Imkanım olsada destekleyebilsem keske...
Lutfen Ziyaret Edin.
Guzel ulkemizde bunları gormek bana cok ama cok gurur veriyor. Imkanım olsada destekleyebilsem keske...
Lutfen Ziyaret Edin.
KA Style
hemen hergün 3-5 defa geciyorum galerinin önünden mecidiyeköy izzetpaşa arasında bi galerileri var hemen arka sokakta garajları üretimle yanyana çok başarılı çalışmaları var![]()
Ek olarak bende şununla gurur duydum ,
http://www.radikal.com.tr/Default.as...&CategoryID=79
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Bunlar Beyaz Show a da cıkmıslardı.. Kendi motorlarıyla gelmişlerdi.. Cok ciddi seyler yapıyolar gercekten..
Gercekten cok basarılı motorsikletler yapıyolar,ayrıca siteden gordugum kadarıyla hotrod isinede baslamıslar,umarım hotrod'lardada custom chopperlar kadar basarılı olurlar ve onem verirler
p.s Kapılarında ki heavyduty kamyona hastayım![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
vaayyy iyimis yaasuper valla sayfa acildi tuglerim diken diken oldu super valla!
paylasim icin tesekkur ettik jonem
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
işçilikleri idden mükemmel motorlar ayrı arabalar ayrı bir güzel hele o ford kamyonete hastayım
74 model sehpa...
Okulum kuştepedeyken geçiodum hergün önünden gerçekten çok güzel işler yapıyolar...
custom choppers gerçekten çok büyüleyici ne zaman mecidiyeköy den geçsem vitrinlerine baka kalıyorum discoverychannel daki programları aratmıyorlar ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
çokk güzel şeyler yapıyolar sahibindende görmüştüm bi tanesini dibimm düştü ama fiyatlarıda 0 km 3 serisiyle aynı gidiyo![]()
Bir kaç gün cnn' de sanırım yaptıkları özel yapıp çapırları anlatıyorlardı. Gerçekten gurur verici.
arka kısımda kendi garajları var. sahibi tarhan bey, işi gerçekten biliyorlar. discoveryde izlediyseniz, parçalar yurtdışından geliyor fakat kendi motorlarını kendileri yapıyorlar. herhangi belli bir plan üstüne yapılmıyor. gerçekten gurur verici esasında.
Sakin güç...
araştırmacı bilim insanına da bu arkadaşlarla da gurur duyorum.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ben bu firmayı ilk 2006 da katıldığım fuarda görmüşdüm cam cercevenin içinde altın sarısı bir chopperları wardı. türkiyeden bir firma olduğunu düşünmemişdim. Ank donduğumde fotoğrafları incelerken web adresini gordum, ve siteyi ziyaret ettiğimde arkadaşında dediği gibi cok gururlandım ve sasırdım.uzun lafın kısası Turkish Style Orange Country Choppers
aynen benim içinde gurur verici , Türkiye dede bu alanda diğer ülkeleri yavaşda olsa yakalamaları güzel , yanlız tt deki amerikanlar malesef Türkiyede yapılma değil , yurt dışından gelme..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)