Verildimi bilmiyorum ama fena tetikliyor insanı iyi seyirler. Birde benim merak ettiğim motor olarak ne kullanmışlar ls serisinden gibi geldi bana.
Verildimi bilmiyorum ama fena tetikliyor insanı iyi seyirler. Birde benim merak ettiğim motor olarak ne kullanmışlar ls serisinden gibi geldi bana.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Gazlaynca hiç 800hp gibi tepki vermiyor araç. O kasayla 800hp nin delirmesi lazm. Sanki 200hp gibi gidiyor. Yoksa sürücü gaza yavaş yavaş mı basıyor
Adam çok güzel işçilik yapmış ve hepsini kendi yapmış,
Chevrolet v8 6.0 litre motor
Supra şamzıman
bmw m3 mu m5 mi tam hatırlayamadım difransiyel
ön frenler evo 8
arka frenler z4 kaliperler porsche
Aklımda bu ğarçalar kaldı daha baya detay veriyor aslında. anlatılana göre bir tuş var onda m tuşu gibi istediğin zaman 530 hp istediğin zamanda 800 hp lik moda geçebiliyorsun.
ordan burdan toplayarak süper yapmışarabayı kullananda şöyle dedi arabayı tabikide olması gerektiği gibi hızlı kullanamadım çünkü 1. araba hem benim değil, 2. eğer arabaya bişey yaparsam adam beni yarar
![]()
74 model sehpa...
beyaz bi e30 vardı , dragda diğer bi e30 a temiz 10 15 boy avans verip sonradan abanıp yine geçiyordu.O geldi aklıma.
silindir kapaklarını Brodix seçtiği için bloğuda Brodix marka seçmiş olabilir diye düşünüyorum ama videoda sadece chevy blok diyor.
internette braz bakınca 6 litre Chevy motoru olarak Vortec 6000 v8 truck engine çıkıyorSilveradolarda falan kullanılmış anladığım. ama tabi amcam ne yaptı etti seçti bilinmez
![]()
74 model sehpa...
Bana yakın yerde o araç kasası bitik yeniden restore etmek lazım ha 4.4 diyede 33bin vermem öyle bi araca. Kendim 14 15e daha düzgün bi 3.16 alıp swap yapabilirim, piyasada 9 10k liraya tam tesisat m62b44 dolu daha düzgünü yapılır 33k liraya. 24 25'e verseler alırım ama 5'de ben masraf eder ok gibi bi araç çıkartırım ortaya![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)