Beyler İstinye Bayraktar Otomotiv / İnfinitide tanıdık fiyatta anlaşma sağlayabilecek birileri varmıdır aramızda? Araç Q50.
Beyler İstinye Bayraktar Otomotiv / İnfinitide tanıdık fiyatta anlaşma sağlayabilecek birileri varmıdır aramızda? Araç Q50.
+ olarak bu aracın geçmişini ve seceresini bilen var mıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35496150/detay
İzmir'de yardımı dokunursa foruma da üye Onur Gezgin var Baran, Subaru'da sanırım ama en azından aracı olabilir
Bana Q50 Test arabası lazım satılık yardımcı olabilecekse İzmir-İstanbul fark etmez zaten İzmire gelcek araba.
2 seneye yakın infiniti fx 30ds sahibi oldum. Kesinlikle yaramaz bir araba&marka. Süslü nissan, almadıysanız kesinlikle premium bir marka zannedip almayın...
Forumdaki nicki ekin olmamakla birlikte escobar nickli üyeye ulaşın. Mert Uzunoğlu. Yanlış hatırlamıyorsam sosyal medyada Infiniti ile alakali paylasimlarini görmüştüm.
Beyler ben aracı aileye alıyoruz kendime almıcam o yüzden beklenti ve tercihler farklı.
Ayrıca Q50 Yürüyen, motor, şanzıman olarak E250 CGI. Renault/Nissan - Mercedes ortaklığının meyvesi olarak yani aslında spor E250CGI alıyorsunuz.
----
Hakan abi sağolsun konuştuk gerekli yerlere ulaşılıp geri dönüş yapılacak. Escobar nikli üyemizde yardımcı olabilirse bize uyar tabi![]()
Reno nissan mercedes komple birleşti mi artık? Renoyla nissan evlendi biliyorum. Megane 2 motorlu A'lar CLA'lar, latitude motorulu E serileri falan derken şimdi burada Q50 ile E250nin aynı olduğunu öğrendim. Bir yerde de mercedes pikap yapmış, ama yeni model bir navara altyapısı ile nissan fabrikalarında üretilecek yazıyordu.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Hayır anlaşmaları çok basit;
Mercedes Reno/Nissandan onların başarılı olduğu küçük platform ve küçük hacim dizel motor alıyor,
Reno/Nissan ise Mercedesten Premium sınıf markası İnfiniti vb araçlar için teknolojik motor-platform alıyor.
İkiside eksik yönlerini argesiz düşük maliyetle kapatıyor.
Mert var, Escobardı sanırım nick i - mini vardı / sl amg var şimdi
kendisi orada, iletişime geçersen eğer yardımcı olacağını düşünüyorum.
Ek olarak İnfiniti mesela normalde Avrupada satamıyor çünkü Amerikan ve Asya odaklı olduğundan hep yüksek hacim atmosferik V6-V8 motorlar Avrupada vergi engeline ve emisyona takılıyor, Nissan Mercedesten 2.0T 211hp motoru alıp takıp yolluyor Avrupaya oh mis.
Kemer tokasının arkasında ne yazıyorsa merak ettim sabah bakıcam. 150K Tl'ye dcı motorlu Cla'ya binince premium olunuyor galiba ya da 1 Milyon Tl'ye Autobiography Range'e binmemiz gerek![]()
96 model Infiniti'ye biniyorum adamlar elektrikli-ısıtmalı koltuk, dönüşler için far vs.vs. koymuşlar 20 sene evvel ürettikleri araca, ''ama kemer tokası bir yerimin-uzvumun tokası'' diyip aracı beğenmiyorlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)