Evet sonucu merak ediyorum.
Ek civic 1.4 Extralar Bigtube,4.2.1 Heardes,1.6 Emme,51 Düz,SS magnum Dyno 91 Hp
Corsa B Gsı 1.6 Extra sadece filtre Dyno 100 Hp sonucu merak ediyorum.
60-220 Arası denicez
Evet sonucu merak ediyorum.
Ek civic 1.4 Extralar Bigtube,4.2.1 Heardes,1.6 Emme,51 Düz,SS magnum Dyno 91 Hp
Corsa B Gsı 1.6 Extra sadece filtre Dyno 100 Hp sonucu merak ediyorum.
60-220 Arası denicez
İki araba özellikle gsi sağlıklıysa hondadan çok fazla bişey bekleme hondada kısa yoksa 5. vitesten sonra boşuna basmayın![]()
GSİ gerek şanzuman gerek hacim avantajından ayırır gider.nese ki gsida emme yokmuş,yoksa ciddi fark doğururdu yine![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Benim amacım gecmek degil gecersem cok büyük süpriz olur benim için aracımı görmek istiyorum hani 2-3 boy gerisinde olsam gene mutlu olurum sonucta kac kilo yüksek hacimli bi motor var karsımda.. Bugun karlı diye kaldı artık bu hafta denicez gibi duruyor.
Acaba aractaki yıpranmaları kapatmıs olabilimi bu yaptıklarımız bide böyle düşünün
Gsi da sorun yoksa aça aça gider fazla merak etmeyin yani![]()
Malesef iptal etmek zorunda kaldık dün gece gelen haber gsı yatak sardıgı yönündeydi herkeze tessekür ederim
Merakla takipteydik ama hayırlısı olmuştur inşallah.
35 NFR 34 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 HJ 932 Honda Civic 1,6 I-VTEC
42 FR 957 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 FN 709 Honda Civic 1,6 IES
42 DSH 05 Honda Civic 1,6 IES
Yatak sarmış halde deneyin belki kafa burun gidebilirsiniz o zaman.şaka bi yana geçmiş olsun gsi sahibine.
*On3r*
Bende cok istyordum aracımın limitlerini görmek ama nasip degilmiş
Tek temennim dün sabuncu beline kar yagması oldu eger kar yagmıs olmasaydı biz rollucektik belki cok daha büyük sorunlar cıkıcaktı..Herseyde bi hayır vardır dediginiz gibi.
kağıt üstünde yazanla, yola çıkınca olan farklı.
106 gti 120 hp civic vti 160 hp kağıt üstünde 40 hp fark var ama yola cıkınca kafa burun gidiyorlar.
bildiğim kadarıyla gsi çift egz.li, tork ağırlık, şanzıman liste uzar gider.
gsi soch vtecle veya si ile dener anca.
Filtre 1 hp katmamis standart 106 hp ancak sadece filtreyle bile 101 cikmasi imkansiza yakin bu arada gecmis olsun arkadasiniza deniceginiz arac beyaz 97 gsi miydi ?
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
Biraz konu dışı ama bu Corsa D 1.6 GSİ olanların yürürü nasıldır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)