User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
101 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Arabama çarparak kaçtılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arabama çarparak kaçtılar

Selamlar herkese,binbir emek binmeye kıyamadığım arabama evimin önünde park halinde iken çarparak kaçtılar.Olaya şahit olan duyarlı bir vatandaş,kaçan aracın marka model bilgilerini plakasını alarak bana ulaştı.Polis çağırıp gereken işlemleri yaptım,aracımı yetkili servise onarılması için çektirdim.Aracımın kaskosu ve sigortası mevcut.Çarpıp kaçan vatandaşın sadece sigortası mevcut.Eskişehir'de ticaretle uğraşan insanlarız ofisimize çarpan vatandaşı bulup konuşmak için davet ettik,8 kişi gelmişler kendilerine eğer kaçmasalardı yaklaşımımın farklı olacağını ama vurup kaçtıkları için değer düşüklüğü davası açacağımı söyledim,mafya vari kaba saba tavırlı,kötü niyetli,tehditkar olan bu kimselerle herhangi bir uzlaşma noktası sağlamayadan uğurladık.''-Madem araban az bulunan bu kadar kıymetli bir araba garajında muhafaza etseydin,dava açamazsın içeriden zaten yeni çıktım bir daha girerim hayatta kaybedecek hiçbirşeyim yok '' tarzında da sözleride yedim.

Sizlerden yardımınıza ihtiyaç duyduğum konu benim kasko şirketim bana çarpan kişinin sigortasından bu değer düşüklüğü bedelini tahsil edip bana veriyor sanırım buraya kadar tamam.Peki bana çarpan kişinin sigortası bu miktarı karşı taraftan tahsil eder mi? siz ne önerirsiniz? başına gelen oldumu böyle bir olay? Bu soruyu sormamın sebebi bana çarpan vatandaş kağıt ve hurda toplayarak geçimini çok zor sağladığını hiç parasını olmadığını söyleyen(giyimindende belli) kötü koşullarda yaşadığını söyleyen biri çarptığı arabada arkası açık kamyonet tarzı hurda bişey.Onca yediğim lafa rağmen haklı olmama rağmen bir yandan da gariban bir kimseyi bu kış gününde zor durumda bırakmak istemiyorum çünki araç 2013 30 binde cupra.Ufak meblalara onarım olacak bir araç değil,değer düşüklüğü ufak paralara tahsil olacak bir araç hiç değil.

Tecrübeli arkadaşların/büyüklerimin tavsiyelerine ihtiyacım var sağolun.

Herkese kazasız ve özellikle belasız kötü niyetli insanlardan uzak günler dilerim.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acıma yetime döner koyar götüne demişler.Kaskon arabanı yaptırsın karşı tarafada dava açıp parasını alır muhtemelen. Hayatta herşey olabiliyor diyeceksin. değer kaybını kişiden tahsil edebilirsin .

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. şu çarpıp kaçan ******nun evlatlarından nedir çektiğimiz.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi sizin yerinizde olsam hakkımı kesinlikle yedirmezdim, yok mafyaymış yok hapishaneymiş laflarına bence kanmayın.
    Zaten 7-8 kişi geldiklerine göre var bir korkuları. Yok biz hasarını karşılamayız vs gibi şeyler derlerse dava açın.
    2016"da yaşıyoruz ne ayak bu ....
    Siz senelerce çalışarak araba alın, lavuğun birisi gelip vursun.
    Üstüne üstelik bide artislik yapsın. Yok öyle yağma, hakkınızı kesinlikle arayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun dileyen arkadaşlar sağolun Allah razı olsun.Yağmurda deli gibi ıslanıp yürüyordum,garajdan çıkarmıyordum başımıza gelene bakın üzücü olan kısım şuan aracın arka kısmı komple değişiyor sağ arka çamurlukta dahil,nasip.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes içerden yeni çıkıyo bu aralar af filan mı çıktı ? her olay aynı kelime.
    Her neyse açın bi güzel davanızı ?
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla siz aracınızın yıpranma payı kasko ödemesi vs kendi şirketinizden alıyorsunuz. Onlar da karşı taraftan tahsil ediyorlar
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamı ofisimde ağırlayacağım,8 kişi gelecek,ayrıca beni tehdit edecek kusura bakmayın da götünde ki donuna kadar alırım.Böyle suçlu olupta,birde dağ başındaymış gibi davranan davarlar yok mu insanı çileden çıkartıyorlar.kimden ve nereden temin edileceğine takılmadan açın değer kaybı davanızı,geçmiş olsun.

Rdm26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burak abim geçmiş olsun, sen gereken tüm hassasiyeti efendiliği göstermişsin. Buna rağmen atar gider yapacak kadar düşük insanlarsa ben uğraşmamanı öneririm, tamam gercekten bir değer kaybı olacak ama sen daha önemlisin. Şanssızlık olmuş çıkarma çıkarma bir gün çıkar gelip vursunlar. İnşallah sigorta karşılıyordur abi tekrardan geçmiş olsun

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce farklı konuda yazmıştım.Her ne kadar gariban olsada adamlığını bilecek, vurup kaçmak üstüne dükkana gelip artist artist hareketler yapacak
    Çözüm : @Ertekin isimli üyenin uyguladığı sistem devreye giriyor
    " Bir miktar dövdüm sonra bankadan parasını çektik noter satışı ve "bu şekilde hoş olmadı" lafından sonra bir miktar daha dövdüm yolladım "
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değer kaybı prosedürü için onarım tamamlanmasını beklememi söylediler biraz uzun sürüyor hiçbir parçası türkiyede yok hep ispanyadan ithal bittikten sonra o kısımla ilgileneceğim sanıyorum

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Binemeyecek ozaman o arabaya yasanan kazadan kacacaksa, acımamak lazım bu modellere madem bir kamyon adamla geliyo bir ceza cıkarsa aralarında imece usulü toplayıp verirler. sen kendi cebine bak yaptır aracını ac davanı al paranı sonra kaskomu sigortamı devletmi kim ugrasırsa ugrassın karsıdaki pez..le
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağol erdemim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suclu olan tarafın sigortasının,
    Maddi hasar araç başına limiti 29.000 tl dir.

Eğer sizin aracın masrafları bu limiti geçer ise o zaman üstü onlara yansır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun. Açıkçası hiçbirşeyden olmazsa takınılan tavırdan dolayı elimden gelemi ardıma koymam ben olsam. İnsanlar hem suçlu hem güçlü olma konusunda gerçekten yaradılış sınırlarını zorluyorlar bu zamanda. Bu tarz insanlara gereken ders verilmediği sürece böyle olaylar katlanarak büyümeye devam ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun, hiç tereddüt etmeden davanızı açın bu devirde herkes mafya, herkes içeriden yeni çıkmış zaten. Ay başında benimde aracıma vurup kaçtılar, üstelik annem aracımı park ederken sağ arka çamurluktan sağ ön kapı kulbuna kadar yırtıyor üstüne annem araçtan indiğinde camı indirip anneme bir ton küfür edip kaçıyor şerefsiz.. Plaka mlaka hak getire hiç bir şey de yok.. Benim elim kolum bağlandı mecburen verdim kaskoya, siz de hiç tereddüt etmeden değer kaybınızı tahsil edin..
    FOR US BY US

[/CENTER]

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun,

Bu hayatta kaybedecek birşeyim yoktan geçimimi kağıt toplayarak geçiriyorum kısmına doğru çok keskin bir geçiş olmuş.

Efendi gibi davet etmişsin adam kavgaya gelir gibi gelmiş, üstüne "kaybedecek bir şeyim yok" gibi bariz bir tehditte bulunmuş.

Bu gibi konularda daha önce de yazdım "zalime merhamet mazluma ihanettir".

Ben olsam dava açardım. Bu işin benim gözümde tek istisnası var, vurduktan sonra gelip abi/arkadaşım ben çarptım aracına kusura bakma. Tutalım tutanağımızı ama böyle bir dava açmazsan sevinirim, zaten geçimimi zor sağlıyorum dese olurdu.

Bu gün sen acırsan yarın başkasının canını yakacak emin ol. Allah ıslah etsin.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun. Bu dunya ayilara gercekten. Insan gibi yasamak cok zor. Insallah senin adina iyi sonuclanir dava/surec her neyse

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendinizi mağdur etmeyecek herşeyi yapın kaçan adama mübahtır.

Ayrıca karşınızdaki insana karşı hala iyi niyetinizi koruyorsunuz. Merhametinizi ve insanlığınızı taktir ettim.

Umarım sorunsuz bir şekilde çözersiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)