1 ay önce seat forumundada gördüm aynı durumu arkadaşın arabasının sağ arka kapısını çalmışlar yedek parça olarak satmaya çalışırken yakalanmışlar ne hale geldik bilmiyorum valla.
Geçen kardeşim anlattı. Okulundaki bir öğretmenin cla amg aracının ön tarafını komple çalmışlar oda ilginç geldi baya bi.
Araçtan parça çalmanın aracı çalmaktan daha mı düşük cezası var da parçaları çalmakla uğraşıyorlar.
Bana kalırsa kilitli bir araçtan parça çalmak çok daha zahmetli. çal komple aracı sök parçaları her tarafını kullan.
Ne değişik bir milletiz yaw.
sahibindene dikkat edin. yarın kazasız boyasız pert kayıtlı bir araç daha satılığa düşebilir.
Araçtan parça çalmanın aracı çalmaktan daha mı düşük cezası var da parçaları çalmakla uğraşıyorlar.
Bana kalırsa kilitli bir araçtan parça çalmak çok daha zahmetli. çal komple aracı sök parçaları her tarafını kullan.
Ne değişik bir milletiz yaw.
sahibindene dikkat edin. yarın kazasız boyasız pert kayıtlı bir araç daha satılığa düşebilir.
Ankara'da çok fazla yaşandı bu tarz olaylar, jant, kapı,dört kapı, bagaj, kaput. Kilitli parçayı nasıl çaldıklarını ben de merak ediyorum. Bu tarz durumda araç pert olmayabiliyor, sahibi için pert olmazsa daha sıkıntılı bir durum. Satarken anlat anlatabilirsen derdini
Aracı çaldığında risk daha fazla..
Mobeselerden plaka takibi, direkt olarak aracı satamama, parçalama esnasında garaj kullanım gereği, motor ve şasenin imha edilmesi..
Kapıyı çalınca direkt olarak sat, takibi vs yok.. 3-5 bin temiz para..
Bizimde mini cooper countryman bostancida otoparkta iki aynasini calmislardi hic bir yere zarar vermeden tek bir aynanin fiyatı 2000tl idi adamlar sıparişe göre parça çaliyor herhalde...
Olay Pendiğin neresinde oldu acep
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
e36 m3 koltukları çalanlar var buralarda, çıkmacıları gezmek lazım böyle bi mevzu olunca.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
yuhh be kardesım bu nedır yaaa
ulan balkona don bıraksan onu bıle calacaklar nasıl bı memleket olduk boyle
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Ciddi yaptirimi olan cezalar olmadigi taktirde daha cok garip gurup seyler gorucez anlasilan. Bu arada kirmizi arabaya dahi takmak isteseler parcalar yine boya isterrenk yine bire bir tutmaz.
74 model sehpa...
O değil de kapıları sökmek için en az yarım saat uğraşırlar.2-3 kişi olsalar bile.Kimse görmüyor mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)