User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Arabama Ön Plaka Yakışmıyor Diyenlere...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arabama Ön Plaka Yakışmıyor Diyenlere...

Hareketli plakalı otomobil polise takıldı

İstanbul'da otomobilinin plakasına uzaktan kumanda ile hareketli bir düzenek takarak köprü ve otoyollardan para ödemeden geçen sürücü, kontrol yapan polis ekiplerine yakalandı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekipler tarafından yakalanan sürücünün aracı trafikten men edildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, Bakırköy Florya Caddesi'nde yaptıkları trafik uygulamasında, ön plakası şüpheli duran bir aracı çevirdi.
    Yapılan kontrollerde otomobilin plakasının bulunduğu bölüme hareketli bir düzenek konulduğu, bu düzeneğin uzaktan kumandayla yönetildiği tespit edildi.

KUMANDALI DÜZENEK

Trafik polisleri bu uzaktan kumandanın tuşuna bastıklarında aracın plakasının tamponun içinde kaybolduğunu gördü. Uzaktan kumandadaki başka bir tuşa basıldığında ise plakanın eski yerine geldiği tespit edildi. Sürücünün bu düzenek sayesinde boğaz köprüleri ile otoyollardan bedava geçmeyi, EDS cezalarından da kurtulmayı amaçladığı öğrenildi.

ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Bu gelişme üzerine aracın şoförü hakkında yasal işlem başlatılırken, otomobil, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 23. Maddesinde geçen, "Tescil plakalarını araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkmak" maddesine istinaden trafikten men edildi. Sürücü ise hakkında yasal işlemlerin tamamlanması için polis merkezine teslim edildi.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

oabayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kara şimşek istanbulda beyler
    leyleğiz

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabada smart zaten biraz zorlasa bariyerin yanından geçer. Böyle uyanıklara uyuz oluyorum eskiden beri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yapsın plakayı gizlemeyipte hgs kartını okuyamayan dandik okuyucular sebebiyle 10 bin lira ceza mı yesin? Ankarada yaşayan otoyolu,köprüyü yılda en fazla 1 2 kere kullanan bana bile hgs kartımda halen 30 lira bakiye olmasına rağmen 280 lira ceza gelmiş.Hgs merkezini ara ki derdini anlatabilesin.Karşımdaki kız yarım saat inkar etti ceza yaptığınız zaman bakiyeniz yokmuş sonra yüklemişsiniz falan diye.Anlatmaktan dilimde tüy bittikten sonra "haaa evet efendim şu şu tarihte böyle böyle olmuş haklıymışsınız" diyor.Biraz yumuşak başlı olsam peki tamam desem haksız yere 280 lira ceza yemiştim.İncelenecekmişte bir ay sonra tekrar arayacakmışımda bilmem neymiş.Niye uğraşıyorum ben bu kadar işle kardeşim? İnsanlardan tonla para topluyorsunuz hgs kartını okuyamayan dandik sisteminiz yüzünden mağdur oluyorum siz insanları mağdur ederken kanını emerken iyi insanlar plakayı gizleyince dolandırıcı..hadi ordan...

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rx-7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yapsın plakayı gizlemeyipte hgs kartını okuyamayan dandik okuyucular sebebiyle 10 bin lira ceza mı yesin? Ankarada yaşayan otoyolu,köprüyü yılda en fazla 1 2 kere kullanan bana bile hgs kartımda halen 30 lira bakiye olmasına rağmen 280 lira ceza gelmiş.Hgs merkezini ara ki derdini anlatabilesin.Karşımdaki kız yarım saat inkar etti ceza yaptığınız zaman bakiyeniz yokmuş sonra yüklemişsiniz falan diye.Anlatmaktan dilimde tüy bittikten sonra "haaa evet efendim şu şu tarihte böyle böyle olmuş haklıymışsınız" diyor.Biraz yumuşak başlı olsam peki tamam desem haksız yere 280 lira ceza yemiştim.İncelenecekmişte bir ay sonra tekrar arayacakmışımda bilmem neymiş.Niye uğraşıyorum ben bu kadar işle kardeşim? İnsanlardan tonla para topluyorsunuz hgs kartını okuyamayan dandik sisteminiz yüzünden mağdur oluyorum siz insanları mağdur ederken kanını emerken iyi insanlar plakayı gizleyince dolandırıcı..hadi ordan...
    Doğrudur özellikle hgs sistemi sıkıntı oluşturabiliyor. Ama okumuyor ceza yiyorum diye de plakayı söküp hiç para vermeden geçmek tüm halka yapılmış haksızlık oluyor. O yüzden plaka gizlemenin hiçbir açıklaması olamaz.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okumuyorsa hgs ni 3 kurus fazla verip ogs alirsiniz olur biter. Evet sistem dandik, herkes sikayetci ama eldeki malda bu. Kendinizi yipraticaginiza 1 ogs alip kafa rahat devam etmek en iyisi. Hgs calismiyor diyede plakayi kapatmayi hakli buluyorsaniz diyecek birseyim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HGS, OGS, kırmızı ışıkta geçme, EDS falan arka plaka okumuyor mu? Ön plaka biraz anlamsız olmuş. Sanki önde plaka olmasın diyen araç sahibi, plaka yokken giderken polisi görünce plakayı açarken yakalanmış.
    Smart ise o perdeyi basşka plaka olarak yapsa hiç yakalanmazdı valla
    Okumadan imzalamam.....

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu hep yapmak istedim de ama amacım Kaçak geçmek değildi, Ya makas atarken gizlenmek yada önde plakasız olmasını istediğimde yapmak.

Neyseki ülkemizde telefonla ihpar edilerek ceza kesilmiyor bende makasa devam ediyorum.

Sosyal mesajlarınızı beklerim

cuneytturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HGS, OGS, kırmızı ışıkta geçme, EDS falan arka plaka okumuyor mu? Ön plaka biraz anlamsız olmuş. Sanki önde plaka olmasın diyen araç sahibi, plaka yokken giderken polisi görünce plakayı açarken yakalanmış.
    Smart ise o perdeyi basşka plaka olarak yapsa hiç yakalanmazdı valla
    Abi belki yakalanmazdı ama ya onun sahte plakası senin plakan olsaydı ne olucaktı sürekli paran gidicek eğer paran yoksa ceza yicektin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cuneytturkoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi belki yakalanmazdı ama ya onun sahte plakası senin plakan olsaydı ne olucaktı sürekli paran gidicek eğer paran yoksa ceza yicektin
    Yaw adamın yaptığı zaten şerefsizlik. Sana da vurabilir bu lavuk bana da vurabilir sahte plaka ile...... Cezalarımız caydırıcı değil ki........
    Okumadan imzalamam.....

cuneytturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw adamın yaptığı zaten şerefsizlik. Sana da vurabilir bu lavuk bana da vurabilir sahte plaka ile...... Cezalarımız caydırıcı değil ki........
    Evet abi haklısın

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meraktan bi ARKADAŞ için soruyorum Bu plakaları nerden temin ederiz_? Paşam Sezer 1.000tl diyor röportajda

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bugün dikkat ettimde 10 gündür ortalarda gözükmeyen hafriyat kamyonları yollara dökülmüş. Nasıl çamura bulanmışlarsa artık gördüklerimin hepsinde plakalar bırak okunmamayı, gözükmüyordu bile. Bu heriflere de ceza var mı yoksa hafriyat kamyonları halen görünmez mi?

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep çakallık tam çakallık.

denetimlerin, cezaların çok olması şart.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın ön plakasını çıakrtmıştım yakşmıyor diye defalarca farkında olmadan radardan geçtim plaka olsaydı sağlam cezalar yerdim.Bir gün önümü polis arabası kesti kaçıcak yerde yoktu plaka nerde dedi dedim abi bagajda tamam onu takıyorsun hemen ehliyetini ver bende cezanı kesicem adam 80 lira ceza kesti artı trafikten men etmiş arabayı satarken öğrendim arabanın men oldugunu belki 3 ay öyle men gezmişim gittim karakola polis geldi baktı plaka takılı 5 dakıka sonra trafiğe soktu aracı

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beter olsun iyi yapmışlar. millet enayi zaten para ödüyor geçişlere.bunlarda memleketin akıllısı işte..

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün dikkat ettimde 10 gündür ortalarda gözükmeyen hafriyat kamyonları yollara dökülmüş. Nasıl çamura bulanmışlarsa artık gördüklerimin hepsinde plakalar bırak okunmamayı, gözükmüyordu bile. Bu heriflere de ceza var mı yoksa hafriyat kamyonları halen görünmez mi?
    evet onlar tam kasap zaten özellikle göktürk yolunda radarlardan önce 160-180 gidiyorlardı

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi yapmışlar hak etmiş beteri olsun yapan varsada, ben enayiyim, sen uyanıksınya amk.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)