şimdi 0 koni ve yay almaya kalksak 1200ytl ye fln mal oluyor.
onun yerine voglantın coıloverını almak daha mantıklı olur sizce.o da 1500 fln.
şimdi 0 koni ve yay almaya kalksak 1200ytl ye fln mal oluyor.
onun yerine voglantın coıloverını almak daha mantıklı olur sizce.o da 1500 fln.
Coilover bence de daha mantıklı...
imkan varsa coil derim![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ben aksine ideal yol tutuş adına koni + yay almanı tavsiye ederim. Coilover ın TR de sağlıklı ayarlanmadığı kanısındayım çünkü olay 2 taraftanda 3tur vida çevir , 2 tur sertleştir olayı değil.
bence coil diyorum özellikle tüv türk zamanlarında işkence çekmemek için birazda araştırmayla güzel bi ayar çıkarılırsa tadından yinmez
olcuyle yaptıktan sonra sorun olmuyor coil..ben coil kit kullanmıştım koniler ile hiç sıkıntı yaşamadım.. kullanmayıda bilmek gerekiyor
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Bazı coiller tüv onaylı ama tüv sertifikalarında yazar. Bilmem kaç CM ye kadar indirildiğinde TÜV onayı geçerlidir diye. Misal bazı kitler 12 cm indirme olanağı verir 6 cm ye kadar TÜV onaylı der. Bu arada bir çok coilover sadece yükseklik ayarına sahiptir. Bu tarz bir coiloverda sertlik ayarı olmadığından TR şartlarında terazi üzerinde en iyi ayarları yapabilecek usta aramanıza gerek yok![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
coiloverda sertlık ayarı yoksa tabikide koni-yay..
sürünmeyi degil yolda tutunmayı göz önünde bulundur![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
bence coil alınacak sa kaliteli bişi alınması tarafındayım bide serlik ayrı kesin olması lazım bence koni yay daha iyi dirsonuçta onlarında yükseklik ve sertlik ayarı var ancak sökülmesi lazım biraz uğraştırır yani
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
kesinlikle coilover kit... sürüş yükseliğini yay sertliğini kamber açısını amartisor sertlik vs. değerlerini ayarlayabiliyorsun. xyz tavsiye ederim. ayrıca kesinlikle sturt bar da takman lazım bence
Kule gergisi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)