Herkese merabalar telefon alacam ama kararsiz kaldim aslinda iki telefon alacam biri 750 lira digeri 1000 liralik olacak tavsiyeleriniz benim icin onemli
Herkese merabalar telefon alacam ama kararsiz kaldim aslinda iki telefon alacam biri 750 lira digeri 1000 liralik olacak tavsiyeleriniz benim icin onemli
android olucaksa cin'de 100'dolar'a çok güzel telefonlar var.
3 GB ram'li Samsung ekranlı sony kameralı.
aliexpres'den sipariş verin geliyor.
http://www.blackview.hk/smartphone/
Örnek marka çok kaliteli ofiste kullanan arkadaşım var.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
bu telefonları ilk kez gördüm.çoğu samsung modelini hakikaten solda sıfır bırakır.telefonum olmasa alırdım.
Daha deli markalar var.Cidden samsung LG Asus'a bu kadar para verilmez burda android kullanıcaksanız.
Meizo var.Umi Demir var bunlar biraz pahalı ama LG samsung yanına bile gelemez bunların 550TL'e geliyor.Android market'den yazılım kurup eski kullandığın telefonun ime'sini yazıyorsun yada pasaport'a kaydediyorsun çalışıyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
http://tr.aliexpress.com/item/Origin...2-e6d1333002c4
Bu üründen geçen ofiste bir abimiz sipariş verdi geldi.Kasası on numara yan kenarları kesimleri falan.Kamerası mesala sony bunun fiyatıda çok uygun.
Satıcı ile konuşup pil'i ayrı telefonu ayrı kargolarsa geliyor takılmıyor ama takılma durumuda var 10 tane telefon söyledi 2 tanesi takıldı.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ortalama bir cihaz düşünüyorsan GM 4G fazlasıyla işini görür. Kamerası rakiplerine göre başarılı. Ram 2 Gb gayet akıcı uygulama olsun oyun olsun.
Marshmallow güncellemesi de aldı, sürekli farklı güncellemeler de geliyor. Sadece gps açıkken biraz çabuk ısınıyor o kadar. Şekil beklentin yoksa ciddi iyi cihaz.
Telefona çok para vermeye karşıyım, düşüyor kırılıyor, kaybediliyor falan üzülüyorum.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Valla saydığım markalar yurt dışında marka zaten.Türkiyede klasik çok değer bilinmiyor.Ofiste bir abimizde 2011 yılında aldığı cin'den telefon var.Hala çalışıyor ve benim diyen şuan samsung facebook açılırken kasıyor bu telefon hala çalışıyor.
Karar sizin cin diye yermemek lazım.Kaliteli ürünleride var.
Youtube'de bir sürü kutu açılış videosu ve karşılaştırma testleri var.
Comparison between Lenovo Vibe X3, Meizu Pro 5
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Kendime alacağım ama 2 tane demişsiniz. Benim Görüşüm 2 android kullanmak pek mantıklı değil. Iphone 5S ler şuan 1.400TL yanınada renklı ekranlı tuşlu telefon hem pil ömrü hemde sağlamlık olarak mantıklı olur. Yoksa A101 den 2 tane 450 liralık tel da işinizi görür. 200TL bütçe aşımıyla ios ve android kullanabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)