Merhaba arkadaşlar;
Yakın zamanda aracımı değiştirmeyi düşünüyorum, kafamda bir cok araç var ama 207ler gerek görsel olarak(büyük konuşmayayım ama kırmızı olacak) gerek donanım olarak hoşuma gitmekte.Uzun yıllardan beri benzin&LPG li araç kullandım ama artık dizele geçmek istiyorum hem turbo nimetlerinden yararlanmak hemde söyle yakıtı koyayım uzun uzun gitsin istiyorum.
Gelelim asıl mevzuya;
207 1.6 hdi lar hakkında daha doğrusu bu hdi teknolojisi hakkında pek bişi bilmiyorum.Motorları ve turbo sistemleri dayanıklımıdır.Genelde peugeot araçlarının diğer fransız grubu renault'a göre daha narin oluğu bilinir.Daha önceleri kullanan arkadaşlar memnunlarmıydı?
ciddi kronik vs arızaları varmıdır?
acıkcası artık beni cok üzecek bi araç istemiyorum. Bunların yanında tabi alırsam şayet rahat durmıcamıda biliyorum.Şöyle güzel bi yazılım ve egsoz sistemi ile güzel verim alınabilirmi daha önce bu tarz araçları yükleyen uğraşan arkadaşlar ne değerler aldılar ve ne gibi sıkıntılar ile karşılaştılar?
Yani daha önceden bu araçtan kullanan arkadaşlar + ve - ileri yardımcı olurlarsa sevinirim.