Hayırlı geceler abiler akşam bir arkadaşla çay içelim dedik gittik emirgana ordan dönüşte yeniköyde sağda yatan kırmızı nsx'de bir görelim d iye yolu uzattık, uzatmaz olaydık. Maslağa çıkan 2 şeritli yolda arkamda zenonlu bir vectra belirdi selektör falan sağa sinyal verdim geçerken sağıma girdi önüme kırdı 70-80 ile giderken bildiğiniz durdu abs ile zor durdum temasta var APP plakam soyuldu. Yolun ortasında durdu indi arabadan ne hareket yapıyorsun, basıyorsun falan diye birşeyler dedi. Tehdit ve hakaret etti. Polismiş güya kendisi cezan gelir anlarsın falan dedi. Polis olduğuna inanmıyorum app ve zenonlu polis olacağını sanmıyorum ama polis kornalarından vardı. Velev ki polis olsun farketmez.Ben birşey diyemeden kornaya basa basa gitti. Neyse karakola gittim ne yapmam lazım diye savcılığa gideceksin şikayet ediceksin dediler. 2 sorum var tecrübeli abilerime danışayım dedim.
1-) Yarın gittim savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu herife ne gibi bir ceza gelebilir? Veya ceza almasını nasıl sağlarım?
2-) Herifin polis olduğunu varsayalım bana ne gibi ceza yazabilir? Her türlü yazarda nasıl kanıtlar diyelim.
Şimdi yazarsınız hiç uğraşma değmez diye ama inanın akşam akşam tüm neşem gitti, yani boylu poslu herifti ağzımızı açamadık ukte kaldı içimde. O yüzden bu herife benim sıkıntı çıkartmam lazım. Ne önerirsiniz? Allah katında her türlü duamı edicem o herife ama dünyada da çeksin şahsiyetsiz
Bir NSX görelim gözümüz canlansın dedik, sinir stres olduk döndük. Adamın plakasını aldık ve olayın olduğu mekan belli hatta geçen sene yol verme kavgasından dolayı yumrukla öldürme vakasının olduğu yerin 100m gerisi.
Cevaplar için teşekkürler şimdiden.