User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bİr İstanbul vakasi

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bİr İstanbul vakasi

Hayırlı geceler abiler akşam bir arkadaşla çay içelim dedik gittik emirgana ordan dönüşte yeniköyde sağda yatan kırmızı nsx'de bir görelim d iye yolu uzattık, uzatmaz olaydık. Maslağa çıkan 2 şeritli yolda arkamda zenonlu bir vectra belirdi selektör falan sağa sinyal verdim geçerken sağıma girdi önüme kırdı 70-80 ile giderken bildiğiniz durdu abs ile zor durdum temasta var APP plakam soyuldu. Yolun ortasında durdu indi arabadan ne hareket yapıyorsun, basıyorsun falan diye birşeyler dedi. Tehdit ve hakaret etti. Polismiş güya kendisi cezan gelir anlarsın falan dedi. Polis olduğuna inanmıyorum app ve zenonlu polis olacağını sanmıyorum ama polis kornalarından vardı. Velev ki polis olsun farketmez.Ben birşey diyemeden kornaya basa basa gitti. Neyse karakola gittim ne yapmam lazım diye savcılığa gideceksin şikayet ediceksin dediler. 2 sorum var tecrübeli abilerime danışayım dedim.

1-) Yarın gittim savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu herife ne gibi bir ceza gelebilir? Veya ceza almasını nasıl sağlarım?
    2-) Herifin polis olduğunu varsayalım bana ne gibi ceza yazabilir? Her türlü yazarda nasıl kanıtlar diyelim.

Şimdi yazarsınız hiç uğraşma değmez diye ama inanın akşam akşam tüm neşem gitti, yani boylu poslu herifti ağzımızı açamadık ukte kaldı içimde. O yüzden bu herife benim sıkıntı çıkartmam lazım. Ne önerirsiniz? Allah katında her türlü duamı edicem o herife ama dünyada da çeksin şahsiyetsiz

Bir NSX görelim gözümüz canlansın dedik, sinir stres olduk döndük. Adamın plakasını aldık ve olayın olduğu mekan belli hatta geçen sene yol verme kavgasından dolayı yumrukla öldürme vakasının olduğu yerin 100m gerisi.

Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
    MR.EVO53

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha geçen gün denk geldim. Merter E5te sağ şeritte mercedes seyrederken emniyetten fiesta gelip sıkıştırdı. Birbirlerinin üstüne sürdüler vs en son indiler, ben de durdum bir de motorlu kurye durdu ayırmaya...Tam ayırdık derken fiestalı gitti arabadan silah çıkardı, polisim vs ayakları yaptı klasik...Motorcu tuttu elinden, bindirdi arabaya zorla. Sonra fiesta emniyetten bastı devam etti. Mercedes sahibi şoktan arabaya binene kadar ben bastım peşinden ve ilerde duran 3 tane motorlu yunusa ihbar edip, yakalattım fiestayı ilerde yol tıkandığında. Silah çektiğini vs anlatırken arkadan mercedes sahibi de geldi sonra ben ayrıldım.

Böyle durumlarda kesinlikle savcılığa suç duyurusunda bulunun. Karakoldakileri boşverin direk www.egm.gov.tr & www.istanbul.pol.tr adreslerinden konuyu detaylı anlatın, plakayı ve eşgali bildirin. Polisim dediğini her fırsatta dile getirin. Fotoğraf çekebildiyseniz onu da ekleyin.

Hiçbir polis isterse kralı olsun normal trafikte seyrederken yolunu kesemez, dayılık yapamaz, silah çekemez. Böyle bir dünya yok.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vectra diyince 2005 yılında İzmir yeşildere de beni kovalayıp önümü 2 ekip arabasına kestiren Vectra aklıma geldi..

Bende polis değildir demiştim kendi kendime abi sarı çelenk yıldız çıktı

Bu devirde herkes polis herkesin amcası emniyet müdürü inansan bi dert inanmasan bi dert..

Ama ya herşeyi göze alıp o dakika cevabını vericektin yada boşver gitsin..

Bu saatten sonra savcılıktan falan birşey çıkmaz.. Bide kalkıp cidden polis falan çıkar daha fazla uğraşırsın..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun Evo"cu abim.
    Karşınızdaki kişi Polis memuru değilse bile pek bişey yapabileceğinizi zannetmiyorum.
    Savcılığa gittiğinizde muhtemelen basit bir konu olarak sizi başlarından savmaya çalışacaklardır.
    Ama unutmayınki "İlahi Adalet" var.
    Bu arada karşı tarafın Polis memuru olma ihtimali yüksek bence, belirli bir güvendiği dalı, eğitimi vb olmasa size gelipte öyle artislik taslayamaz.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis değil emniyet müdürü olsa kaç yazar? Hangi memurun yol kesme , tehdit - hakaret etme yetkisi var? Kimse yanlış anlamasın görevini bu amaçlara kullanmayıp alakası olmayan memurlarımızı ayrı tutarak yazıyorum da adamın bi yerinden kan alırlar hayırdır öyle kendi kendine triplere giriyormuş . Dava açarsanız ve ortada harici durum yok , haklılığınızı kanıtlarsanız görevi kötüye kullanmaktan zaten kendisinin yeteri kadar başı ağrır ceza falan da hikaye hiç bişey yapamaz .

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke ilk başta kimliği göstermesinde ısrar etseydiniz. Ben böyle bi hareketi polisin yapacağına inanmıyorum. Asker veya polisde olsa trafikte millete silah çıkarma lüksü yok. Bulundurma ruhsatı vardır vectra da ona güveniyodur işin peşini bırakmayın güzel bi ceza alsın
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yüzden yaşasın kapı gözündeki biber gazı.

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a.k istanbulunda zenon takan cam filmi yapıştıran herkez mafya polis
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha geçen gün denk geldim. Merter E5te sağ şeritte mercedes seyrederken emniyetten fiesta gelip sıkıştırdı. Birbirlerinin üstüne sürdüler vs en son indiler, ben de durdum bir de motorlu kurye durdu ayırmaya...Tam ayırdık derken fiestalı gitti arabadan silah çıkardı, polisim vs ayakları yaptı klasik...Motorcu tuttu elinden, bindirdi arabaya zorla. Sonra fiesta emniyetten bastı devam etti. Mercedes sahibi şoktan arabaya binene kadar ben bastım peşinden ve ilerde duran 3 tane motorlu yunusa ihbar edip, yakalattım fiestayı ilerde yol tıkandığında. Silah çektiğini vs anlatırken arkadan mercedes sahibi de geldi sonra ben ayrıldım.

Böyle durumlarda kesinlikle savcılığa suç duyurusunda bulunun. Karakoldakileri boşverin direk EGM - Emniyet Genel M & www.istanbul.pol.tr adreslerinden konuyu detaylı anlatın, plakayı ve eşgali bildirin. Polisim dediğini her fırsatta dile getirin. Fotoğraf çekebildiyseniz onu da ekleyin.

Hiçbir polis isterse kralı olsun normal trafikte seyrederken yolunu kesemez, dayılık yapamaz, silah çekemez. Böyle bir dünya yok.
    Teşekkürler abi dediğin yerlere şikayetimi bildireceğim. Yarın da savcılığa gideceğim bakalım.

Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vectra diyince 2005 yılında İzmir yeşildere de beni kovalayıp önümü 2 ekip arabasına kestiren Vectra aklıma geldi..

Bende polis değildir demiştim kendi kendime abi sarı çelenk yıldız çıktı

Bu devirde herkes polis herkesin amcası emniyet müdürü inansan bi dert inanmasan bi dert..

Ama ya herşeyi göze alıp o dakika cevabını vericektin yada boşver gitsin..

Bu saatten sonra savcılıktan falan birşey çıkmaz.. Bide kalkıp cidden polis falan çıkar daha fazla uğraşırsın..
    Abi o durumda ne diyebilirim ki herifin benim için indiğini bile anlamadım. Hatta başta arabası arızalandı sandım o derece. Ne diyosun sen derdin ne derken bastı gitti, polis çıksın umrumda değil. Ne uğraştırcak bana varsın uğraştırsın nasıl uğraştıracaksa.

Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun Evo"cu abim.
    Karşınızdaki kişi Polis memuru değilse bile pek bişey yapabileceğinizi zannetmiyorum.
    Savcılığa gittiğinizde muhtemelen basit bir konu olarak sizi başlarından savmaya çalışacaklardır.
    Ama unutmayınki "İlahi Adalet" var.
    Bu arada karşı tarafın Polis memuru olma ihtimali yüksek bence, belirli bir güvendiği dalı, eğitimi vb olmasa size gelipte öyle artislik taslayamaz.
    EyvAllah kardeşim sağol. Çok şükür onun güvendiği bir dalı varsa bu kabağında sahibi var. Bulur belasınıda bizimde hazır savcı ve emniyet müdür tanıdığımız var. Yararlanalım diye düşünüyorum. Velev ki polis olsun neye dayanarak yol kesiyor hakaret&tehdit ediyor. Bugün ben birşey demesem yarın başkasına yapacak.

Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis değil emniyet müdürü olsa kaç yazar? Hangi memurun yol kesme , tehdit - hakaret etme yetkisi var? Kimse yanlış anlamasın görevini bu amaçlara kullanmayıp alakası olmayan memurlarımızı ayrı tutarak yazıyorum da adamın bi yerinden kan alırlar hayırdır öyle kendi kendine triplere giriyormuş . Dava açarsanız ve ortada harici durum yok , haklılığınızı kanıtlarsanız görevi kötüye kullanmaktan zaten kendisinin yeteri kadar başı ağrır ceza falan da hikaye hiç bişey yapamaz .
    Görevini adam gibi yapanlara lafım yok Allah razı olsun hepsinden de. İş yerinden dolayı pek çok memurla alışverişimiz oluyor pırlanta gibi insanlar var.Amacımda o zaten poliste olsa başı ağırsın yeter. He değilse zaten...

Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke ilk başta kimliği göstermesinde ısrar etseydiniz. Ben böyle bi hareketi polisin yapacağına inanmıyorum. Asker veya polisde olsa trafikte millete silah çıkarma lüksü yok. Bulundurma ruhsatı vardır vectra da ona güveniyodur işin peşini bırakmayın güzel bi ceza alsın
    Olay o kadar hızlı gerçekleşti ki plakayı ve fotoğrafı bile uzaklaşırken alabildim. Bu arada silah çıkarmadı yanlış anlaşılmasın. Polis olduğunu söyledi hakaret falan etti sonra ne diyorsun sen falan diyince ceza gelince anlarsın dedi.

Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yüzden yaşasın kapı gözündeki biber gazı.
    Biber gazlık bi durum olmadı itişmedik bile. Ama dövmeye indi gibi ama ufak tefek birini görünce vazgeçti gibi yaş 22 ama ehliyet var mı diye soran polis bile oluyor.

Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a.k istanbulunda zenon takan cam filmi yapıştıran herkez mafya polis
    Sorma abi, ilk defa başıma böyle birşey geliyor memlekete bak ya.
    MR.EVO53

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çare yok bulup vuracaksın

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki sevgili kardeşim bu adam polis veya değil bilmiyorum ama neden yaptı sence bunu? Sen tamamen suçsuz sahilden nsx görüp gidecek gibi yavaş yavaş kurallar dahilinde gittin de bu adam ruh hastası mı merak ettiğim için soruyorum?

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavuzun dediği gibi şikayetinizi yapın her kim olursa olsun sizden üstün değil
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden sana böyle davrandı sence?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam konuya senin yazdığını görünce istemsiz olarak ' Bir miktar döver yola devam ederdim ' diye bir mesaj bekledim

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Arabada böyle tipler için kamera bulunduruyorum önemli olan ekşına kaydetsin sonra inip az ilgi gösterip kayıtlarlada oynamak pah biçilemez
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çare yok bulup vuracaksın
    Yorum yok.

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki sevgili kardeşim bu adam polis veya değil bilmiyorum ama neden yaptı sence bunu? Sen tamamen suçsuz sahilden nsx görüp gidecek gibi yavaş yavaş kurallar dahilinde gittin de bu adam ruh hastası mı merak ettiğim için soruyorum?
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi dediğim gibi güzelce muhabbet ediyordum arkadaşımla bir anda arkamda belirdi selektör falan sağa sinyal verir vemez sağımdan geçip önüme kırdı ve durdu. İlk başta bana atarlanıcağını bile anlamadım aracı arıza falan yaptım sandım. Başkasına iftira atıcak veya yalan söyliyecek bir karaktere sahip değilim çok şükür. Hatta hakaret etti diyorum ama ne tür bir kelime kullandığını hatırlayamadığım için yazmıyorum. Belki hatam arkamda low&slow yazan stickerım olması veya tatlı bir egzozum olması olabilir, bilmiyorum. Adam ruh hastası olabilir veya kötü bir gün geçirmiş olabilir onuda bilmiyorum.

Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yavuzun dediği gibi şikayetinizi yapın her kim olursa olsun sizden üstün değil
    EyvAllah abi öyle yapacağız artık.

Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam konuya senin yazdığını görünce istemsiz olarak ' Bir miktar döver yola devam ederdim ' diye bir mesaj bekledim
    Ertekin abi gibi yüreğimiz yok ki yapalım.
    MR.EVO53

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabada böyle tipler için kamera bulunduruyorum önemli olan ekşına kaydetsin sonra inip az ilgi gösterip kayıtlarlada oynamak pah biçilemez
    Sorma kameram var, Pazar günü temizliğinde torpidoya koymuştum tekrar monte etmeyi unutmuşum. En işe yarayacağı zamanda kullanmıyorduk malesef.
    MR.EVO53

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı mehmet6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorma kameram var, Pazar günü temizliğinde torpidoya koymuştum tekrar monte etmeyi unutmuşum. En işe yarayacağı zamanda kullanmıyorduk malesef.
    şansızlık olmuş öbür türlü pek bir şey çıkıcağınıda sanmam görüntü olaydı ötürürdünüz arkadaşı
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S.ktir et diyip devam edeceksin.İstanbul'da gece takılıyorsan genelde üç maymunu oynamalısın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)