Arkadaşlar bursada yaşayan arkadaşlar içinde tanıdık güvenilir emlakçı tanıdığı olan yada forumda emlak işi ile uğraşan varmıdır acaba?.Yenişehir de olması daha iyi olur. yardımcı olabilecek olan varmıdır acaba ?....
Arkadaşlar bursada yaşayan arkadaşlar içinde tanıdık güvenilir emlakçı tanıdığı olan yada forumda emlak işi ile uğraşan varmıdır acaba?.Yenişehir de olması daha iyi olur. yardımcı olabilecek olan varmıdır acaba ?....
Scorpion TypeR
Belki Yenişehir den biri vardır diye bekledim ama kimse yok heralde. Emlakçı esimin dostumuz var ama Bursa merkezde Yenişehir ilçe ama konuyu söylersen soralım elimizden bişey gelirse yardimci olmaya çalışalım
Yenişehirde olan arsamızı satıcaz ama güvenilir faal birilerini istiyoruz.yalancı dolandırıcı emlakcı cok o yuzden guvenılır birilerini istiyoruz...
Scorpion TypeR
tanıdıklarımız var ama bu tip durumlarda çokça kurnazlık hokkabazlık dönüyor şahsi fikrim kendiniz ilgilenin yardım gereken bi durum olursa p.m le iletişim kuralım![]()
SM PERFORMANCE
kendim ilan verdim zaten.herhalde artık kendim ilgilenicem.yakında bursayada gidicem bi yoklicam.imar yukselmesi gibi dir duyum var araştırıcam iyice...
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)