User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Dci clio beyaz duman sorunu.. Acil yardımm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Dci clio beyaz duman sorunu.. Acil yardımm

Paşaoğlu yazılımlı 154k kmli clio aracım var 2005. 125 binden itibaren yazılımlı.Araç tahmini 6 7 aydır ilk çalıştığında yoğun açık mavi,beyaz duman atıyor.10 bin km bakimlarinda tırnak ucu kadar belki yag eksiltiyor hic 10 bin dolmadan yag ilave etmedim.Araç ısınınca yoğun beyaz duman kesiyor dip gazla siyaha dönüyor bu yazılım yapınca oldu ki yazılım olduğu için normal.Bu durum biraz kafama takıldı bu durum normal midir yoksa yazılımı iptal ettirip eski yazılımına mı döndürmeliyim aracı??? 6 7 ay daha binmem lazım araca bir sıkıntı yaşar mıyım.Yardımcı olursanız sevinirim... Yazılıma tamam mı devam mı??

maxima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın yağ yakmıyor sabahki duman enj işemesinden dolayı
    yazılımla işin yok enj oringlerini değiştir düzelecektir.
    tamda düzelme bekleme sabahları birazcık olacaktır. çünkü araç ısınsın diye otomatik jigle fazla yakıt basıyor araca sonra arac ısınınca yakıtı normale alıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın yağ yakmıyor sabahki duman enj işemesinden dolayı
    yazılımla işin yok enj oringlerini değiştir düzelecektir.
    tamda düzelme bekleme sabahları birazcık olacaktır. çünkü araç ısınsın diye otomatik jigle fazla yakıt basıyor araca sonra arac ısınınca yakıtı normale alıyor.
    Peki yapılması gereken işlem ve tutar nedir(tahmini)?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kendi aracımda connect Hard yazılımlı Bendede beyaz duman olayı oldu dediğiniz gibi ısınınca normale dönüyordu ancak bende su eksiltiyordu EGR İptali yapmıştım ancak EGR soğutucusunda iç kısmında olan çatlaktan dolayı su Sızdırarak yoğun beyaz dumana maruz kalıyordum buhar diyelim sonra EGR Soğutucusuna gelen soğutma suyunu direk kalorifere girdim pasif bıraktım şuan sorunsuz 3 bin oldu devam ediyorum. Duman eğer benimli gibiyse bir ihtimal egr sotucusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı korayaytekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim kendi aracımda connect Hard yazılımlı Bendede beyaz duman olayı oldu dediğiniz gibi ısınınca normale dönüyordu ancak bende su eksiltiyordu EGR İptali yapmıştım ancak EGR soğutucusunda iç kısmında olan çatlaktan dolayı su Sızdırarak yoğun beyaz dumana maruz kalıyordum buhar diyelim sonra EGR Soğutucusuna gelen soğutma suyunu direk kalorifere girdim pasif bıraktım şuan sorunsuz 3 bin oldu devam ediyorum. Duman eğer benimli gibiyse bir ihtimal egr sotucusu
    Su eksiltme bende de oluyor egr benim araçta var mı acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)