Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır evden işe/işten eve gitmekten başka birşey yapamıyorum. İşimin olduğu yerde 1km boyunca İski atıksu çalışması yapmaya başladı.2015/06 da başladı bu iş, ama sadece beton boruları getirdiler ve bıraktılar. Kar/Yağmur yağınca yolları kazdılar. Üstün körü bir kapama yaparak havaların düzelmesini beklediler. Kimi arasam, sonuç alamazsın, denemeye gerek yok, burası Türkiye. falan filan diyerek geçiştirdiler. Şikayet edeyim dedim, bölge halkı korkudan birşey dedirtmiyor. Aman birdaha hizmet gelmez korkusuyla. Neyseki artık bardak taştı. Şahsi aracım ve şirket aracım artık yürüyen aksam bakımından bitik durumda. Videoya çektim, fotoğraf çektim. herşeyimi hazırladım. Son iki gündür, aramadığım yer kalmadı. Emniyet müdürlüğünden, belediyeden, karayollarından, Jandarma Trafikten, İski genel merkezinden, Gerekli İlçe müdürlüğüne kadar. Ayrıca Trafik sigortamında bilgisi dahilinde birşey öğrendim. Şimdi Elimde "All Risk Sigortası Poliçesi" var. Buna istinaden sigorta şirketini aradım, ve durumu anlattım,
şimdi Expert atamasını bekliyorum. Bu arada bitmiş rulmanlarımı sipariş ettim ve elimde. Ama takmadım. Şimdi beklemedeyim, neler yapabilirim. Nasıl bir yol izlemeliyim. Aracım AlfaRomeo 159, Nereye kadar ödeme yapabilirler?